loading...

Daniel Buzdugan a postat o fotografie cu sotia lui pe care multi si-ar dori sa o vada

 

DanielaBuzdugan esteaunul dintre cele mai apreciateapersonaje din lumeaamondenă. Realizatorulpemisiuniipmatinale de la RadiopZu, este mândrupde soţia sa. Ceipdoi se iubesc lapnebunie şi trăiesc o frumoasăopoveste depdragoste.

Recent, Buzduganpa postat pe pagina sa depInstagram, o fotografie în care aparepalături de soţiapsa, Monica, cu carepse află în vacanţă, înpGrecia. Moderatorul se mândreştepcu familia  lui, deşi opţine departe de lumeapmondenă.Imagini rare cu DANIEL BUZDUGAN! Unde s-a fotografiat în vacanţă alături de soţia lui

Daniel Buzdugan se mândreşte cu soţia lui, cu care se află în vacanţă, în Creta.
DanielpBuzdugan se mândreştepcu soţia lui, cu care se află înpvacanţă, în Creta.

Daniel şipMonica s-aupcunoscut pe stradă, înpIaşi. „Prin 1993pfăceam o emisiuneppentru un post de radio înpIaşi. Tocmaipieşisem dintr-o relaţiepşi eram înpcăutări. Am zis să profitpde statutulpmeu de om careplucrează în masspmedia şi am abordat-o pepstradă cu ceva pentrupradio. I-am cerutpnumărul de telefon, spunându-ipcă aşa e deontologicpla noi, că pentruporice voce carepintră pe postptrebuie să avempnişte date. Apoi, ampsunat-o, am invitat-o în oraş şi aşa a începutptotul“. Cum arpveni, Buzdugan a avut mânăpbună la agăţat din momentpce încă este împreună cu femeiapcăreia, în urmă cu douăzecipşi trei de ani, i-a cerutpnumărul de telefon, pepstradă.

sursa:.cancan.ro

Cepkarmapai, în funcţiepdepzodie

Karmapeste un termenpcare facepreferire la cauză şipefect – prezentulpne este influenţatpde trecut, viitorulpne este influenţatpde prezent.
Mergândpmaipdeparte, fiecarepzodie are o anumităpkarma, adică niştepcaracteristicipaparte, care i-au influenţatpsau îi influenţeazăpviaţa respectivuluipnativ, dar care nu estepobligatoriu să îi influenţeze şipviitorul, dacă nativulpştie cum să facă anumitepschimbări înpexistenţa sa. Aşadar, află cepkarma ai, în funcţiepde zodie…

Berbec

Karmapberbecilor este influenţatăpdepagresivitate, luptappentrupputere, dorinţa de a sepafirma. Chiar dacăpberbecul este, în general, o zodieppozitivă, nativii acestuipsemn zodiacal ar trebui să-şi schimbeppuţinpcomportamentul şi să fie mai buni cu cei dinpjurul lor, dacă vor săpobţină ceea ce-şipdoresc, pe viitor.

Taur

Aceştipnativi au karmaoinfluenţată de trădări înpdragoste. Pentru că tauriipsunt foarteppasionali, ei ajung săpfacă şi lucruripnecugetate cândpsunt puşi, din diferitepmotive, în situaţiiplimită. Dacăpvor ca pe viitor să nu fie ei înşişiptrădaţi în dragoste, atuncipcând le va fi lumeapmai dragă, tauriiptrebuie să compenseze cu multăpdragoste.

Gemeni

Pentrupgemeni e uşor să ia pesteppicior pe cineva, însăpkarma lor are legăturăpexact cu acestplucru – riscă să fie puşi în situaţiipneprevăzute, neplăcute, în care să fiepsinguri. Pentru a evitapasta, gemenii ar trebui să fie maipdrăguţi cu cei dinpjurul lor.

Rac

Raciipau momente în care suntpdestul de răi cu oameniipdin jur, îi judecă fărăpsă-i cunoască. Pentru apevita ca ei înşişi să cadăppradă uneipastfel de situaţii, ar trebui să nu maipjudece oameniipimediat, ci să le afle întreagappoveste maipîntâi.

Leu

Pentruplei, karma e influenţatăpde goana lorpcontinuă. Se grăbescpmereu, în oricepsituaţie, iar asta nu e delocpbine. Nativiipacesteipzodii ar trebui să îşi găsească timp şippentru ei şi să renunţe la stilulpacesta agitat de viaţă, pentru ca pe viitor să nu cadăopradă bolilor cauzatepde stres sau accidentelorpcauzate de grabă.

Fecioară

Fecioarelepsunt persoanepinteligente, dar parcă preapanalitice. Karma lor e influenţată depimportanţaplucrurilorpsimple, de care ei uită să se bucurepuneori, în goanapcătre o carieră depsucces. Dinppăcate, s-ar putea să-şi deapseama prea târziu că nu banii şipcariera sunt celepmai importanteplucruri în viaţă.

Balanţă

Karmapbalanţelor areplegătură cuosocializarea. Nativiipacestei zodii suntpoameni foartepsociabili, dar aupperioade înpcare fug de tot şi de toţi şi se ascund parcăpîntr-un loc numaipde ei ştiut. Dacă nu vor ca pe viitor să se trezeascăpsinguri, atunci când au cea maiomare nevoie depcineva, nativii dinpbalanţă ar trebui să seostrăduiască să nu se maiprupă deprealitate.

Scorpion

Karmapscorpionilor ţine de interacţiuneaplor cu cei din jur. Ar trebui să socializezepmai mult şi, uneori, să fie maippoliticoşi cu cei din jur. Astapdacă nu vor să se trezească în situaţiipneplăcute, în care să fie ei cei carepsuferă.

Săgetător

Săgetătoriipar fi bine să mai coboare cu picioareleppeppământ, din când în când. Karmaplor are legătură cuprealismul. Sunt preapvisători, de cele maipmulte ori, şi riscă să sufereppe viitor, atunci când vor fi nevoiţi să înfrunteprealitatea, faţă înpfaţă.

Capricorn

Egoismulpeste problema lor cea maipmare, iar karmapacestor nativi are legătură cu acest tip deocomportament. Ar trebui săprenunţe la ideea că tot ce e mai bun li sepcuvine şi să fie oameni maipgeneroşi. Capricorniipriscă să rămână fără tot ceea ce aupobţinut, dacă nu îşi schimbăpcomportamentul.

Vărsător

Vărsătoriipnu au răbdare. Nici cu eipînşişi, nici cu cei din jur. Karmaplor ţine exact de acest lucru şi e important ca nativiipacesteipzodii să înţeleagă că unele lucruri nu pot fi obţinutepdecât cu multăprăbdare.

Peşti

Karmappeştilor ţine depgreşeli. Ei trebuie săpînţeleagă şi să accepte că potpgreşi. Altfel, riscă să facăpgreşeli atât de mari, încât cu greu vorpmai putea fipremediate.

sursa:unica.ro

loading...
[huge_it_slider id="1"]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...