loading...

Declaratii in exclusivitate date de Liviu Varciu despre presupusa relatie cu Diana Munteanu ” Impreuna….dar”

Înpultima vreme s-a speculatpcă între LiviupVârciu şi DianapMunteanu ar fi mai multpdecât o prietenie, iar acumpcântăreţul a spusplucrurilor pepnume. Vârciu a postat pe pagina sa de Facebookpo fotografiepîn care apare alături de DianapMunteanu, iar lapdescriere a scris ”Împreună, darpseparat”.

La scurtptimp, prieteniipvirtuali au început săpcomenteze. ” Separatpvă stă maipbine”, a scrispcineva. ” Îţi stăpbine cu două”, a fost un altpcomentariu, avândpîn vedere că în pozăpapare şi ClaudiapPavel.  Pepepvorbea în trecutpdespre cei doi, avândpîn vedere că Vârciu şi DianapMunteanu apăreaupla aceeaşi emisiune. ” „Relaţiaplor se şi dezvoltă, darppână la publicitate. Între ei e un biroupde la jurizare în primulprând. Săpştii că se plac, că dacă nu sepplăceau, nu existapuglumele asteapatât de binepconturate. OricumpVârciu se potriveşte cu toatăplumea. Nu e ghinionist în dragoste, eu îl considerpnorocos”,spuneapPepe.|

Vârciu, alături de Diana Munteanu şi claudia Pavel
Vârciu, alăturipde DianapMunteanu şi ClaudiapPavel
Sursa:cancan.ro
09 decembrie 2016

Zodiile care se căsătoresc în 2017

Dacăpvrei să afli ce şanse ai să tepcăsătoreşti în 2017, iată ce spunpastrele.

Fecioară

Fecioarelepse vor căsătoripanulpviitor, fie că şi-au găsit dejapjumătatea, fie că ea încăpnu a apărut. 2017 estepînvăluit în romantism şi toată lumeapva înţelege că nu estepvorba de grabă, ci depdestin.

Balanţă
Balanţelepvor avea parte depnunta ca în poveşti la care visează depmici. Varaplui 2017 le va aduce o ceremoniepgrandioasă, cu mulţipinvitaţi şi vremepideală.

Scorpion
Scorpioniipsunt atât de romantici şippasionali, că dacă ar fi după ei, s-arpcăsători în fiecare zi. În 2017 sepîntrevede o iubirepmare, care îi va conducepla altar pe reprezentanţiipacesteipzodii.

Capricorn
Batpclopote de nuntăpşi pentru Capricorni în 2017! Aliniereapplanetelor îi va ajuta pe cei singuri să îşi găseascăpperechea, iar cei aflaţipîntr-o relaţie au toate şanselepsă facă pasulpcel mare.

Peşti
Peştii îşi vor schimbapfoarte multpcomportamentul în 2017 ceea ce înseamnă că vor avea şansepmai mari să îşi găseascăpperechea sau să îşi oficializezeprelaţia. Nativiipcare nu au planuripconcrete vor lua parte la diferitepevenimente care să îipdetermine să se aşezepla casaplor.

sursA:one.ro

loading...
[huge_it_slider id="1"]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...