loading...

Dezvăluiri cutremurătoare ale primei iubite a lui Vasile Turcu: „Eram gravidă în luna a opta şi m-a bătut cu pumnii şi picioarele în burtă până când m-a luat Salvarea!“

Dezvăluiri cutremurătoare ale primei iubite a lui Vasile Turcu: „Eram gravidă în luna a opta şi m-a bătut cu pumnii şi picioarele în burtă până când m-a luat Salvarea!“

Niculina Toader, femeia cu care Vasile Turcu a trăit vreme de zece ani, a făcut dezvăluiri şocante despre viaţa alături de acesta. Femeia susţine că fostul acţionar de la Dinamo era un bărbat extrem de violent, care a bătut-o chiar şi atunci când era însărcinată.

Niculina Toader a avut o relaţie de zece ani cu Vasile Turcu, însă amintirile femeii din acea perioadă sunt unele cutremurătoare. Fosta iubită a afaceristului susţine că acesta a bătut-o crunt când era însărcinată în luna a opta, iar a doua zi a născut o fetiţă moartă.

“Eram gravidă în luna a opta şi îi mai reproşam uneori că nu voia să muncească să ne putem mobila şi noi casa. M-a bătut cu pumnii şi picioarele în burtă până a venit Salvarea şi m-a luat. A doua zi am născut, prematur, o fetiţă moartă… Aş fi vrut să o cheme Corinuţa, căci la vremea aceea o admiram foarte mult pe Corina Chiriac. M-am întrebat mereu dacă el are suflet, dacă vreodată a dat ceva de pomană copilului lui mort sau dacă i-a aprins vreo lumânare…”, a mărturisit prima femeie din viaţa omului de afaceri pentru adevărul.ro.

Ultima întâlnire a Niculinei Toader cu Vasile Turcu a avut loc în 1999, pe care femeia a descris-o într-un interviu acordat Click!: “M-a sunat şi m-a chemat la metrou la Armata Poporului (n.r: Lujerului). A venit cu o limuzină neagră şi avea cu el un diplomat plin cu teancuri cu bani, cum numai în filmele americane am mai văzut. Se temea că o să vorbesc despre ceea ce a fost între noi şi că eu o să-l blestem şi o să-i fac farmece. Mi-a spus că vrea să-mi cumpere un apartament de lux, în centrul Bucureştiului, cu condiţia să aibă şi el o cheie, să treacă pe la mine oricând doreşte el, ca să facem sex. M-a pus să jur pe o icoană anumite lucruri, am refuzat şi am plecat”.
Femeia are două enigme pe care nu şi le poate explica în ruptul capului: “Că a făcut bani nu mă mir pentru că ştiu cu ce s-a ocupat. Mă mir, în schimb, cum a putut să facă două facultăţi, când el nici măcar nu ştia să vorbească româneşte corect. De asemenea, am citit că Iliescu l-a decorat cu Ordinul Meritul Cultural…Ce cultură poate să aibă acest individ!?”.
loading...
[huge_it_slider id="1"]
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...