Elena Valentina Cioanca ne-a povestit despre experienta care a marcat-o.Blonda lui MRU a inceput sa studieze medicina

Elena Valentina Cioancă sau blonda lui Mihai Răzvan Ungureanu (cum este cunoscută), a devenit studentă la medicină. Tânăra a dezvăluit pentru WOWbiz.ro că a ajuns să studieze medicina după o experiență perosnală care a marcat-o.

”M-am hotărât să studiez medicina printr-o simpla întâmplare. Am avut o problemă medicală care m-a chinuit vreo 8 luni, iar prin această suferință am cunoscut adevăratele probleme din sistemul medical sanitar (lipsurile cu care se confruntă medicii, stresul, oboseala pe care o resimt zilnic 24/24) dorința lor de a pune bolnavii pe picioare pur și simplu m-a copleșit și am desprins aceasta dorința de a studia și eu medicina pentru a putea avea grijă de oamenii aflați în suferință. Am cunoscut oameni, doctori și asistente, care m-au îngrijit ca pe copilul lor. Am găsit iubire, înțelegere și pur și simplu m-am îndrăgostit pe loc de aceasta meserie. Așa am ajuns sa îmi doresc să studiez medicina iar acum sunt studenta la medicină”, a dezvăluit Elena Valentina.

În vârstă de 34 de ani, Elena Valentina Cioancă și-a căpătat ”renumele” de blonda lui MRU după ce a condus organizația județeană Bistrița Năsăud a formațiunii politice Forța Civică, ”inventată” în urmă cu câțiva ani de Mihai Răzvan Ungureanu.

Sursa : WOWbiz.ro

Loading...

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE