loading...

Femei pe care un barbat o sa si le aminteasca mereu

Anumitepfemei din viata unuiabarbat sunt greu deauitat. In afaraade mama, care va ramaneapentru totdeauna cea mai importantaafemeie, exista alte tipuri de femei care il marcheazaape orice masculasi de la care primeste cele mai durealectii de viata.

4 femei pe care unabarbat nu le poate uitaaniciodata:

1. FEMEIAaPROFESOR

Nu trebuie sa fieaneaparat o profesoara, dar areaaceastaaalura. Este acel gen deafemeie care isi corecteazaapartenerul de fiecare dataacand spune cevaagresit sau face ceva nelaloculalui.

Aceastaafemeie poate fi un cosmarapentru oriceabarbat, insa o astfel deaexperienta il va face sa priveascaaaltfel viata si sa se maturizezeaastfelaincat sa fie pregatit pentruaurmatoareaarelatie.

 

2. COLEGAaDEaLICEU

Totiiabarbatii au avut o colega de liceuadupa care au fostatopiti la un momentadat. Aceaaimagine le va ramane in minte pentruatotdeauna, chiar daca la o reintalnire cu fostaacolega nu va mai simtiamare lucru. Esteagenul de fata care iti marcheazaaadolescenta.

3. FEMEIAaCARE NU VAaFI CUNOSCUTAaNICIODATA

Multiabarbati se indragostesc deapersoane pe care le vad de catevaaori in viata lor. Femeia careasta in acelasi cartier oriavecina de bloc poate fiainaccesibila: ori are prietenasau, si mai rau pentruael, este chiar casatoritaasi cu copii.

Deaasemenea, barbatilor le ramaneaintaparita in minteaimaginea femeii dinatramvai, pe care o vad des mai alesacand merg si vin de la munca, ori angajata intr-un magazin deahaine dintr-un centruacomercial.

4. FEMEIAaINDEPENDENTA SIaRECE

Ceaacare ii da cele mai multealectii de viata oricaruiabarbat este femeiaaindependenta si rece. Femeiaacare se lasa greu deacucerit. Femeiaacare ridica din spranceana la fiecareaintentie sau declaratieade intentie aamasculului.

Femeiaacare poate fi sfidatoareaatunci cand isi doreste si nuase multumeste cu o floareasi catevaapromisiuni. De la aceastaafemeie se invata cele mai importantealucruri despreaviata, mai ales felul in care un barbatatrebuie sa se poarta cu oafemeie.

Cea maipmare calitate a uneipfemei mici depstatura

Femeileamici de statura au foarteamulta energie si sunt mereuaoptimiste, dar nu asta e cea mai mareacalitate a lor. Descoperaapersonalitatea unei femeiacare are sub 1,65 m.

Cea maiamareacalitate a unei femeiamici deastatura. Esteajoviala, este mereu o prezentaaincantatoare si stie cum sa ii faca pe ceilaltiasaazambeasca. Inaltimeaape care o avem spuneamulte lucruriadespre noi. Trasaturile de personalitateapot fi definite si daca ne luam doar dupa cat masuram ca inaltime.

Femeileamici de statura au multeadefecte: suntaciufute, extrem deacapricioase, sunt foarteapretentioase cu cei dinajur si tocmai de aceea se plangafoarte des de multealucruri.

Suntagreu de multumit si au ideianastrusnice. De cele maiamulte ori, aceste femei ii impresioneazaape cei din jur cu imaginatia loradebordanta. Reusesc sa atraga atentiaaasupra lor datoritaaspirituluiaenergic pe care nu il ascund sub nicioaforma. Vorbaaaceea, buturuga micaarastoarna carulamare!

Cea maiamare calitate a unei femeiamici de statura. Femeia de staturaamica este fidela si extremade iubitoare. Poate fi neasteptatadeaintelegatoare cu partenerul ei, insa nu tot timpulaii va ierta derapajele. Totusi, cea mai mareacalitate a unei femei mici de statura sta in abilitatileadeacomunicare.

Aceastaastie cum sa vorbeasca si cu unanescolit dar si cu unaacademician, nefiindaobligatoriu sa fi citit o tona de cartiapentru a se exprimaasimplu, elegant si inteligibil. Stie sa articulezeacu exactitatealucrurile pe care vrea sa le transmita si are mareagrija ca mesajul ei sa fie bineinteles de toataalumea.

Cea maiamare calitate a uneiafemei mici de statura. Isiaanalizeaza cu atentieacuvintele ca sa nu jigneasca si nu acceptaaintermediari inacomunicare. Esteafoarte convinsa ca un mediator in conversatieapoate sa faca mai mult rau decat bine, asa caaobisnuieste sa ia singuraataurul de coarne.

Asadar, femeileamici de statura cunosc foarte bine caileadiplomatiei. Suntafoarte elegante in atitudine, dar pot fi si extrem de periculoaseaatunci cand le calci peacoada.

Sursa foto: Shutterstock

sursa:teotrandafir.com

loading...
[huge_it_slider id="1"]
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...