loading...

Fiica Andreei Marin este grav bolnavă: ”Am chemat de două ori salvarea pentru ea!”

Fiica Andreei Marin este grav bolnavă: ”Am chemat de două ori salvarea pentru ea!”

Andreea Marin trece prin momente cumplite! Fiica ei şi a lui Ştefan Bănică jr. este grav bolnavă. ”Zâna” şi-a anunţat prietenii că a fost nevoită să cheme de două ori salvarea din cauza stării de sănătate a micuţei.

Andreea Marin face nopţi albe pe lângă fiica ei, care este grav bolnavă. ”Zâna” a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia le spune prietenilor că Violeta se simte atât de rău încât a fost nevoită să cheme ambulanţa de două ori.

”Fetita mea e bolnava, ma are doar pe mine acasa, iar azi noapte am chemat de 2 ori salvarea pentru ea. Amandoua am adormit doar in zori, dupa chin. Deci, pe scurt, din motive pe care nu trebuie sa le justific macar, dar daca insistati iata ca am facut-o, am hotarat ca locul meu nu e nici in fata televizorului, nici in strada, pur si simplu, nu acum. Dupa 20 de ani in care am facut mult bine celor din jur fara o obligatie, asa cum stiu eu, nici nu ar trebui sa va indoiti macar de bunele mele intentii, ci doar sa va luati o rezerva, gandind ca sigur exista un motiv bun pentru care nu sunt acolo”, le-a spus Andreea Marin prietenilor ei virtuali.

sursa: cancan.ro

loading...
[huge_it_slider id="1"]
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...