loading...

FLORIN SALAM rupe tăcerea! Primele declaraţii despre reţinerea din America

FLORIN SALAM rupe tăcerea! Primele declaraţii despre reţinerea din America

Aşa cum a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.ro, Gabriela a povestit tot ce s-a întâmplat pe aeroport, precum şi faptul că manelistul şi formaţia lui au fost nevoiţi să-şi amâne cu o zi un concert pentru românii din Germania, pentru că au pierdut zborul. Mai mult decât atât, Salam s-a ales şi cu acuzaţii penale grave formulate de procurorii americani din pricina sumei mari de cash găsite la el în bagaje, şi anume spălare de bani, fapte de crimă organizată şi terorism.

La întoarcere, pe aeroport, Florin Salam a părut destul de bine dispus şi a glumit cu jurnaliştii. ”M-aţi primit aşa, de parcă aş fi cântăreţ”

El susţine că i-a trecut supărarea, pentru că a făcut la întoarcere mai mult de 100.000 de dolari!

”Cred că oamenii care sunt pe lângă mine ar trebui să-şi facă treaba bine, că mare problemă nu a fost. Dacă împărţea banii la fiecare ca între noi românii, nu era problemă dar oamenii de pe lângă mine, câteodată nu-şi fac treaba cum trebuie. Eu trebuie să-i iert şi să-i las în pace pentru că eu oricum am plecat din America, am ajuns în Europa şi mi-a mers si mai bine ca-n America. Eram supărat pe ei atunci dar din cauză că mi-a mers mai bine, nu mai sunt supărat. Imi voi recupera banii, am muncit pe ei, nu am furat, am cântat. Nu am avut timp nici măcar să mă bărbieresc. Banii erau într-o geantă, asta-i viaţa, trebuiau să stea şi să-i împartă, râde de ei oricine. Eu n-am fost acolo, ştiu doar să cânt, nu stau să fac şi împărţelile. Din greşeli, omul învaţă”

Salam a povestit şi cum s-au purtat vameşii americani cu ei: ” Maamă, nu prea s-au purtat ok cu noi, dar ne-am înţeles. Ca-n America, trebuie să acceptăm”.

 

loading...
[huge_it_slider id="1"]
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...