loading...

FOTO / Alina Eremia suprinsa in tandreturi cu iubitul ei

AlineiaEremia i-au trebuit câţiva ani până să se întoarcă înplumina reflectoarelor în postura de femeiepîndrăgostită. Pentru că nu mai fusesepobservată în companiapniciunui bărbat, o lungă perioadă s-a zvonit că ar avea o relaţiepsecretă cu Dorian Popa, nimeni altul decâtpcolegul său de emisiune.

Însă, de când l-a cunoscut pe EdipBarbu, un luptător de kick-box înpvârstă de 27 de ani, îndrăgitapcântăreaţă nu s-a ferit nici o clipă să se afişeze înpcompania acestuia. Ba mai multpdecât atât, ea s-a arătat de fiecare dată cât se poate de fericită şi îndrăgostită, când era la braţulpacestuia. e AlinapEremia în momentul în care a mers într-unprestaurant din zonapFloreasca a Capitalei, alături de o prietenă. Imediatpcelorpdouă li s-a alăturat şi EdipBarbu. Luptătorul de K1 s-a aşezatprapid lângă iubita lui, iar cât au stat la masa de prânz el s-a arătat cât se poate de tandru. În plus, printre gesturilepdemne de-un „preludiu“ pe care le-a afişat în public, s-a numărat şi momentul în care iubitulpAlinei Eremia i-a trecut acesteia o mână prinppăr.

Cu siguranţă acestea sunt cele mai romantice imagini de la începutul acestui an, iar protagoniştii sunt nimeni alţii decât Alina Eremia şi iubitul ei, Edi Barbu
Cu siguranţăpacestea sunt cele mai romantice imagini de la începutulpacestui an, iar protagoniştii sunt nimeni alţii decâtpAlina Eremia şi iubitul ei, EdipBarbu

Încă de când l-a cunoscut pe EdipBarbu, la începutul lui 2016, AlinapEremia este cât se poate de împlinităpsentimental, în special că cei doi îndrăgostiţipsunt practic de nedezlipit. Tânărul în vârstă de 27 de ani are un fizicpdemn de invidiat, semn că petrece ore în şir la sală. Edi este unulpdintre sportivii de top în domeniulpluptelor, rezultatele sale în ringul de kick-box fiindpexcelente. Mai mult, acesta a aparut într-unpvideoclip, alăturipde Lora.

sursa:cancan.ro

Alungapmonotonia din viata depcuplu! 10 trucuri care te vorpajuta sa mentiippasiunea vie inprelatie

Sa mentiipscanteia vie intr-o relatie pare a fi una dintre cele mai dificilepincercari la care suntem supusi pe parcursulpvietii.

O relatiepde iubire, insa, este un angajament pe termenplung si presupunepdedicatie, implicare si multa, multapmunca. Esti gata sa depui un efortppentru relatia ta?

Sa mentiippasiunea vie intr-o relatie pe termenplung nu este un lucrupusor. Munca, creditele, copiii si viata in generalptind sa puna presiune pe viata de cuplu si, in timp, sa asternepo umbra peste pasiunea, iubirea si conversatiilepinteresante care existau odatapintre voi.

In plus, cu catpajungi sa cunosti mai bine o persoana si misterul este evaporat, se pierde si magia si interesul fata de aceappersoana.

Facetipceva noupimpreuna

Incercati cevapce niciunul dintre noi nu a mai facutppana acum, darpimpreuna.

Iesitipimpreuna inporas

Nu subestimapniciodata importanta uneipintalniri in doi, departe de problemelepde zi cu zi.

Fa lucurippe care in modpnormal nu le-aipface

La inceputptotul este nou si minunat dar, in timp, ne obisnuimpatat de mult cu lucrurileubune incat ajung sa nu ne mai faca niciouplacere.

Comunica

Comunicareaueste foarte importanta intr-o relatie, insa asta nu includeuindatoririle casnice de zi cu zi.
Ce ai fi facutuacum 10 ani?

Incearcausa recreeziurelatia pe are o aveati la inceput. Intreaba-te: cum erai atunciucand l-ai cunoascut pe sotul tau? Erai maiuspontana? Maiiiubitoare? Mai generoasa? Aruncaiun ochi in trecut si incercatioamandoi sa recreati momentele care v-au facut sa vaoindragostiti.

Socializatioimpreuna

Incepetiosa socializati mai mult cu prieteniiovostri, dati petreceri, gazduitipcine, planificati un gratar si mergeti in oras cu grupulpvostru de prieteni. Socializand in afarapmuncii si a familiei vetipaduce putin „aer proaspat” in relatiapvoastra.

Facetipexcursii

Uneori, totoceea ce va trebuie pentru a revitalizaorelatia este o evadareoimpreuna.

Surprindeti-vaounul pe altul

Fa-i un cadouoiubitului tau. Nu trebuie sa fie ceva extravagantosau scump.

Realizatipun lucruoimpreuna

Stabilitipun tel realist si apoippuneti-va pe treaba. Depexemplu: absolviti un curs de samba, economisiti o suma de bani, alergati la maratonpimpreuna si asa mai departe. Orice ar fi, motivati-vapunul pe altul pentru a ajungepimpreuna pana la sfarsit.
sursa:ele.ro

loading...
[huge_it_slider id="1"]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...