loading...

FOTO / AMALIA ENACHE a aratat primele imagini cu fetita ei

AmaliapEnache a devenitpmămică pentru primapoară în urmă cu cinci luni de zile şi de atunci viaţa ei s-apschimbat. Prezentatoarea TV a născut la un spitalpprivat din Bucureşti, iar micuţapAlma a avut la naştere 3,3 kg şi 54 de centimetriplungime.

De când a făcutpcunoştinţă cu micuţa ei, AmaliapEnache i-a dedicat tot timpul şi nu a maipapărut la pupitrul Ştirilor ProTV. “Ampînvăţat să ies din preocupărilepproprieippersoane, iar acumptimpul mi-l dedic în totalitate ei, fără niciopezitare. Dragosteapeste mai importantăpdecât orice. Depcreşterea Almei mă voipocupa eu şi tatăl ei. Ne maipajută şi părinţii noştri, ne mai aducpmâncare ceea ce în acestepmomente este foartepimportantppentru noi”, a declarat AmaliapEnache pentruprevista Ciao!, la scurt timp dupăpnaştere.

Amalia Enache este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru prima oară.
AmaliapEnache este în culmeapfericirii de când a devenitpmămică pentru primapoară.

Multăplume s-a întrebat cine este tatălpfetiţei AmalieioEnache, însăpştirista a preferat să menţinăpmisterul, până în urmă cu puţinptimp, atunci când a postat pe contul ei de Instagram o fotografiepemoţionantă, în care Alma aparepalături de tăticul ei. „Mângâieripsimultane”, a scris AmaliapEnache, iar un fan i-a răspuns: „Cepprivire! Sigur tati e topitptot!”.

sursa:cancan.ro

4 semnepca o relatiepeste inppericol. Afla carepsunt cele mai mari greselipcare-ti distrugppovestea depiubire!

Cei 4 calareti ai Apocalipseipunei relatii suntpreprezentati de acele actiunipcontraproductive pe care le facem candpemotiile ne iau pe sus. Intr-oprelatie este inevitabil sa nu aparapconflicte, este copilaresc sa credem ca putem avea numai pace si armonie, pornind de la premisa ca niciunulpdintre noi nu e perfect. Cum spuneam si altadata, nu intrampin relatii sa ne odihnim, ci sa nepconstruim.

Asadar, felul in care rezolvampaceste conflicte determinapsuccesulprelatiei, nu absenta lor. Gasesc ca explicatiilepdate de autor merita sa mai fie adaugitepun pic. Asa ca haideti sapvedem care sunt acestiovajnici „calareti”…

Criticismul

Acelpcriticism care nu are nimicpconstructiv. Cand replicile acide vizeazapomul, nu comportamentulplui. Pe scurt, cand cel care criticapnu mai vrea ca celalalt sa-si schimbe un obiceipprost – de exemplu – ci ar vrea sa sepschimbe cu totul… adica, daca s-ar putea, sa fiepaltcineva in loc!

Ce-ar fi depfacut?

Sa te uiti in primulprand la tine. Daca esti sincer, vei descoperipexact care-i problema. Lucreaza cu ea, da-i pacepomului de langa tine.
Dispretul

Lipsa de respectpfata de celalalt. Insultele. Datulpochilor peste cap si luatul la misto. Apare in timp, dupa ce ai inceput sa-i descoperipdefectele. Aleappentru care il critici. Dar a continua sa ramai langa cineva pe care il desconsideripnu inseamna a te sfida pe tinepinsuti, de fapt?

Si cumpscapam de el?

Sa incercam un exercitiupsimplu. Mai intai dam timpulpinapoi. Eram tot noi doi, la inceput. Necunoscutul ne dadeapfiori. Ne priveam ca si cand am fi descoperit AdevarulpSuprem, si totul dintr-opdata avea mai multpsens.
Atitudineapdefensiva

Este un fel de a evitapconflictul. Fiecarepgaseste fel de fel de scuze, se plange pentru a evitapresponsabilitatea.
Si ce-i deofacut?

Sa ne strangemointr-o zi pe canapea si sa spunem pe numeolucrurilor care ne dor, cu toataoprietenia siointelegerea.

sursa:ele.ro
loading...
[huge_it_slider id="1"]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...