loading...

GABRIELA CRISTEA nu a mai rezistat şi a întrebat-o în direct: „Cum ţi-ai dat seama că eşti gravidă?!”

Gabriela Cristea are uneori parte de momente cu adevărat şocante în emisiunea pe care o prezintă şi, adesea, cazurile concurenţilor o lasă cu gura căscată.

La fel s-a întâmplat şi astăzi, când Gabriela a venit în platou în pofida problemelor de sănătate cauzate de o răceală serioasă, atunci când una dintre concurente a recunoscut că a fost implicată pentru o perioadă bună de timp într-un triunghi amoros, pentru ca în momentul în care a aflat că este însărcinată a aşteptat până în momentul în care a adus pe lume copilul pentru a-şi da seama cine este tatăl acestuia.

Gabriela Cristea a fost şocată de cazul unei concurente. Sursa foto: kanald.
Gabriela Cristea a fost şocată de cazul unei concurente. Sursa foto: kanald.

Gabrielei Cristea nu i-a venit să creadă ce auzea şi nu a mai rezistat, adresându-i nişte întrebări Mihaelei, concurenta în cauză, în direct: „Tu ţi-ai dat seama că eşti gravidă! În timpul ăsta tu aveai relaţii şi cu el şi cu el! Cum ţi-ai dat seama că eşti gravidă?! Şi ce le-ai zis?! Nu înţeleg, te-ai dus la ei şi ce le-ai spus? Ştii, o să fii tătic, dar s-ar putea să nu! Băieţi, eu sunt gravidă, nu ştiu cu care, staţi voi liniştiţi, că vă sun eu când nasc! Eu n-aş fi vrut să fiu în pielea ta, dar văd că tu eşti puternică!, a declarat prezentatoarea TV. sursa: cancan.ro

loading...
[huge_it_slider id="1"]
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...