loading...

Grindeanu anunță că este dispus să discute cu Iohannis, pentru detensionarea situației

Premierul Sorin Grindeanu anunță că este dispus să discute cu preşedintele Klaus Iohannis dacă acest lucru ar duce la detensionarea situaţiei. Afirmațiile prim-ministrului au fost făcute la România TV. Grindeanu mai afirmă că e „prea puţin important” cine face primul pas pentru a avea loc acest dialog instituţional.

Grindeanu anunță că este dispus să discute cu Iohannis pentru detensionarea situației

Înntrebat dacă a discutat cu președintele în ultimele zile, Grindeanu a răspuns: ”Nu am vorbit în aceste zile. Orice lucru în schimb care ar duce la calmarea situaţiei sunt dispus să îl fac. Un dialog instituţional astfel încât totul să reintre în normal”.

De asemenea, întrebat dacă se aşteaptă ca preşedintele Klaus Iohannis să iniţieze dialogul, Sorin Grindeanu a susţinut că îi este „dificil” să răspundă, iar despre eventualitatea ca el să facă un pas pentru a discuta cu Iohannis, premierul a spus că orice acţiunea care ar duce la detensionarea situaţiei este bine-venit.

„O să vedem mâine (luni – n.r.) şi o să vă transmit acest lucru. Ceea ce este important e că orice acţiune care duce la detensionarea situaţiei este bine-venit. Prea puţin important cine face primul pas, dar trebuie făcut”,  subliniat Sorin Grindeanu. 500.000 de oameni

500.000 de români protestează, duminică seară, la nivel național, cerând demisia Guvernului Grindeanu. Numai în București sunt aproape 300.000 de oameni în Piața Victoriei. sursa: cancan.ro

loading...
[huge_it_slider id="1"]
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...