loading...

Horoscop 2017

Horoscopp2017  Berbec STUDIIpSOLIDE. Saturnpeste acum in casa IX si aducepo perioada de asezare, de stabilizare apconceptiilor dv. desprepviata, s-ar puteapspune ca abia in aceastapperioada, cat timp Saturnptrece prin casa IX, descoperiti unde va aflati in aceastaplume, vi se relevapdirectia spre care mergeti si in sfarsit va opritipasupra unei singurepfilosofii de viata, pe care o acceptatipdefinitiv. Acum va clarificatipconceptiilepfilosofice, religioasev, morale, spirituale, acum alegeti, odatappentru totdeauna, in ce credeti, ceprespectati, ce militati cu tarie.

Horoscop 2017 pTAUR – MAI MULTApPRUDENTA IN FINANTE SI ATENTIEpLA RISCURI. Saturnpeste acum in casa VIII si aduce o perioadapin care viata dv. se desfasoarapdupa niste reguli foartepstricte, de aceea v-ati puteapsimti la un moment dat prins intr-opcapcana. Putetipintampina unelepgreutati in afaceri, in adunareapunui capital sau in dobandirea uneipmosteniri. Maripriscuri de accidente sau probleme cuplegea, cu risc depsanctiuni, amenzi, pedepse legale. Resimtiti o anxietatepciudata vis-a-vis de niste pericolepvazute sau nevazute din jurul dv., de aceeapdeveniti extrem de prudent in actiunilepriscante. Planulpsexual nu este avantajat, performantelepscad, pentru ca lipsesteppasiuneaperotica.

Horoscop 2017 pentruptoatepzodiile

Horoscop 2017pGEMENI – MAIpMULTA MATURITATE IN CASNICIE SIpPARTENERIATE. Saturnpeste acum in casa VII si aduce o perioada de stabilizare inpcuplu, fiind supus unorpteste de incercare. Vi se verificaprezistenta si capacitatea de a duce maipdeparte, responsabilpsi matur, cuplul din care faceti parte. Pentrupaltii, este momentulplinistirii apelor dupapperioade de criza. Nu va fi usoaraprevenirea la normal, tocmai de aceeapeforturile de redresare a situatiei vor fipmajore. Desi mai rece ca depobicei, viata de cuplu pare maipstabila, mai asezata, pe terenpsigur. Sunteti dispus sa va asumatipresponsabilitati in cuplu si sa va canalizatipenergia asupra partenerului, cu deplinapmaturitate.

Horoscop 2017 RAC – MAIpMULTA SERIOZITATE LA LOCUL DEpMUNCA. Saturnpeste acum in casa VI si descrie o perioadapstabila in planpprofesional, aveti un loc multpmai bine definit la serviciu. Preluatipsarcini sipresponsabilitati noi, pe care le duceti la indeplinire cupseriozitate. Nu este incapmomentul uneippromovari, pentru ca stati mai mult la ordinelepsuperiorilor. Ierarhia din care faceti parte sepsolidifica, dar pot apareapmodificari la varf: noi directori, patroni, presedintipetc. Vapacceptati rolul de subordonatpfara sa va opuneti acestui lucru si luati pepumerii dv. sarcinile ce va revin. Suntetipmult mai presat de timp si depregulamente, aveti multepproiecte de lunga durata, muncindpmult.

Horoscop 2017 pLEU – MAI MULTApCONSISTENTA INpIUBIRE. Saturnpeste acum in casa V si descrie o perioada depstabilizare a planuluipsentimental. Priviti mult mai seriosprelatiilepsentimentale in care va implicatipacum si nu mai doritipsimple aventuri sau idilepromantice. Sansele de a lega o relatiepstabila si definitiva cresc simtitorpacum, tocmai pentru ca va demonstratipintentiile serioase de a va canalizapenergiile spre o singuraprelatie, care ar putea duce la intemeiereapuneipfamilii.

Horoscop 2017pFECIOARA – MAI MULTApSERIOZITATE IN RELATIILE DEpFAMILIE. Saturnpeste acum in casa IV si aduce stabilitatepin plan familial. Este o perioadapde siguranta in tot ce privestepdomiciliul: cumparare de apartamentppropriu, constructiepde case, achizitionare depterenuri, chiar daca ar puteapexista si piedici si intarzieriplegate de acestea. Dati dovada de o mai bunapmulta disciplina si spirit practic in treaba dinpcasa, in relatie cupfamilia, domiciliul.

Horoscop 2017 pBALANTA – STUDII SI CALATORIIpUTILE. Saturn este acum in casa III si aducepstabilitate in planprelational. Desi multe dinprelatiile intretinute in acestepluni vor fi dificile, greoaie, frustrante, cupevolutie lenta, cerandu-va mult efort si rabdareppentru a le face fata, totusipcunostintele pe care le faceti in aceastapperioada pot fi trainice si de folos inpviitor. Este o perioada depsiguranta in calatorii, chiar daca ar puteapexista piedici si intarzieriplegate de drumuri, deplasarip, transporturi, dar veti fi mai sigur lapvolan sau in alte mijloace deptransport

Horoscop 2017 pSCORPION – MAI MULTA pCUMPATARE SIpECONOMIE IN CHESTIUNIpFINANCIARE. Saturnpeste acum in casa II si indica o perioadaplunga in care planul financiar – desipstabil – nu este cel mai avantajatpplan al vietii dv., dar cu sigurantapinvestitiile pe care le facetipcat timp Saturn trece prin acestpsector (cumparaturilep, afacerile si achizitiilepfacute) aduc mai multapsecuritate vietii. Poate vapcumparati cevapimportant: o casa, un teren, o masina sau un altpobiect masiv, care nu sepcumpara des in viata unuipom.

Horoscop 2017pSAGETATOR – MAIpMULTA MATURITATE SIpRESPONSABILITATE. Saturnpeste acum in casa I si indica o perioadapimportanta din viata dv. de care avetipparte doar o data la 28 de ani. Se poate spune ca acum facetipcunostinta cu noua dv. identitate: maipmatura, maipserioasa, mai asezata, trecand cu bine de marilepincercari ale primilor ani de viata. Acumpdrumul dv. capata stabilitate, temelie, psecuritate, fara a mai avea parte depschimbari sau cutremurepfrecvente.

Horoscop 2017 CAPRICORN – SENTIMENT DEpASTEPTARE SIpIZOLARE. Saturn este acum inpcasa XII si aduce o perioadapdificila din viata dv., una plina de probe de incercarepsi adevarate curse de rezistenta in care trebuie sa va doveditipmaturitatea. Trebuie sa demonstrati ca ati invatatpceva din viata, deci puteti numi acesti doi anipexamenul dv. de capacitate. Rabdareapdv. va fi pusa la incercare, nervii vor fi tensionatip, stressulpmajor, de aceea nu trebuie sa va asteptati la rezultatepimediate si facile, ci sa intelegetipca tot ceea ce se construieste – saupreconstruieste – in acesti ani necesitapeforturi mai mari decat in anii anteriori.

Horoscop 2017pVARSATOR – PLANURIpCLADITE LENT SI PRIETENIIpFOLOSITOARE. Saturn estepacum in casa XI si ajuta la indeplinireapviselor dv. DesipSaturn aduce de obicei piedici si probe de incercare in sectoarele pe care lepinfluenteaza, tot el este cel care aducepstabilitate, aici fiindpvorba de planul social si proiectelepdv. cele maipimportante. Saturnpva va ajuta sa puneti in practicapacele planuri pe care tot le-ati amanatppana acum, va da seriozitatea si tenacitatea de a le vedeaprealizate, concretizate, in perioadapspecificata oferindu-va ambitiapnecesara de a reusi. Poate aduce si multepintarzieri, amanari, esecuri, dar numai cupscopul de a va obliga sa va mentinetipvointa pana la capatul acestui drum, pdemonstrand ca proiectele dv. sunt fundamentatevsi viabile, iar dv. ati atins maturitateapde a le realiza.

Horoscop 2017 PESTI – MAI MULTApORGANIZARE SI RABDARE INpCARIERA. Saturn in casa X si aduce opetapa de cativa ani in care se pune lappunct planulpprofesional si social. Tot ce estepfragil in aceste planuri va fi daramatppentru a reconstrui totul pe baze maipsolide, ca atare, daca relatiile cu lumeaperau subrede saupnefavorabile, este foarte posibil ca trecerea lui Saturnpprin aceasta casa sa le rupa sau sa lepreformuleze.

10 motiveppentru care sa consumipceai verde. Calmareapalergiilor se aflapprintre ele

Ceaiulpverde este unul dintre cele maippopulare ceaiuri dinplume. Desipmulte persoane cred ca este bun numaippentru a scadea in greutate, acestaveste eficient si in alte afectiuni.

In primul rand, ceaiul verde ajuta la scaderea colesterolului rau in sange. Studiile au aratat ca reduce nivelul de colesterol din sange si imbunatateste relatia dintre colesterolul rau si colesterolul bun.

In al doilea rand, ceaiul verde previne tensiunea arteriala crescuta. Mentine tensiunea arteriala la nivel optim.

Studiile au aratat ca ceaiul verde reduce riscul de a dezvolta cancer datorita antioxidantilor pe care ii contine. Este de 100 de ori mai efectiv decat vitamina C si de 25 de ori mai bun decat vitamina E. Ajuta corpul sa protejeze celulele.

Reduce nivelul de zahar din sange. Prin urmare, este perfect pentru persoanele care sufera de diabet.

10 motive pentru care sapconsumi ceaipverde. Printrepele se afla imbunatatireapsistemului imunitar

Imbunatatestepsistemulpimunitar, datoritappolifenolilor si alepflavonoizilor.

Calmeazapalergiile, datorita compusuluipepigallocatechinpgallate (egcg).

Cercetatorii aupdescoperit ca una dintre componentelepceaiuluipverde, numitapepigallocatechinvgallate (egcg) previne ataculpvirusului HIV asuprapcelulelor imunitare dinporganism.

Ceaiulpverde continepantioxidanti, numitpcatechine. Acestpantioxidant are puterea de a ucide bacteriilepresponsabile de intoxicatiipalimentare. El distruge, de asemenea, otravuripproduse de acestepbacterii.

Ceaiulpverde poate ajuta la prevenirea si reducereapriscului de artritapreumatoida. De asemenea, este benefic atuncipcand vine vorba de stareapgenerala de sanatate.

Cantitateapmare de fluorura ajuta la menținereaprezistențeiposoase. Daca bei ceai verde in fiecarepzi, acesta te ajuta sa itippastrezi densitateapaselor.

sursa:teotrandafir.com

loading...
[huge_it_slider id="1"]
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...