HOROSCOPUL ZILEI DE 16 DECEMBRIE 2019. DISCUTII CU PARTENERUL DE VIATA PENTRU CEI DIN ZODIA GEMENI!

BERBEC: Poate puneţi bazele unei afaceri şi o să vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care cred în voi şi vorbiţi despre toate astea la o cafea. 

TAUR: Aveţi chef de plimbare, prietenii sunt şi ei în priză şi o să vă-ntelegeti  în privinţa destinaţiei.

GEMENI: O discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită ar putea salva relaţia. Niste parteneri de afaceri insista sa lucrati impreuna pentru a castiga venituri suplimentare.

Loading...

RAC: Vă pregătiţi de un eveniment care o să vă pună în altă lumină, poate luaţi şi vreun premiu, vă puneţi în valoare nişte calităţi să afle toată lumea despre voi.

LEU: O să primiţi o invitaţie de Anul Nou şi se poate să fie pe gustul vostru, să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni minunaţi.

FECIOARA: Anturajul vă cheamă pe la diverse mondenităţi şi o să vă distraţi, vă faceţi prieteni noi şi o să întreţineţi genul ăsta de relaţii cu preocupări comune.

BALANTA: Poate faceţi diverse cumpărături, mai ales dacă daţi şi de nişte reduceri şi o să vă alegeţi cu cadouri frumoase pentru cei dragi. 

SCORPION: O să plecaţi în plimbare la nişte prieteni şi să puneţi la cale şi o întrunire în zilele de vacanţă, să vă delectaţi cu activităţile preferate, şi să socializaţi cât mai mult.

SAGETATOR:  Apar nişte vechi prieteni care vor să vă vedeţi în perioada asta a sărbătorilor şi să discutaţi şi nişte lucruri mai vechi.

CAPRICORN: E o petrecere pe undeva şi o să fiţi şi voi invitaţi de onoare, să fiţi alături de nişte oameni dragi care trăiesc nişte clipe fericite şi o să vă hrăniţi cu atmosfera respectiva.

VARSATOR: Se poate să pregătiţi casa pentru musafiri şi să mai aduceţi şi voi unele îmbunătăţiri interiorului, să va-nnoiti casa. 

PESTI: E posibil să-i chemaţi pe nişte prieteni pe la voi şi să vă faceţi program de timp liber pentru următoarea perioadă, să vă bucuraţi că-i aveţi şi pe prieteni aproape.

Loading...

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !