HOROSCOPUL ZILEI DE 17 DECEMBRIE 2019. NOUTATI PENTRU CEI DIN ZODIA LEU.

BERBEC: O să vă facă plăcere să vă aflaţi în compania unor oameni care ştiu să se distreze, în genul vostru, şi o să profitaţi la maximum de timpul liber, să daţi deoparte tot stresul.

TAUR: Voi daţi dovadă de şi mai multă generozitate în relaţia cu partenerul de cuplu şi o să faceţi pasul spre căsătorie cât de curând.

GEMENI: Dacă plecaţi în plimbare puteţi trece şi pe la prietenii care v-aşteaptă cu masă, poate va invita la un restaurant şi o să vă faceţi planuri de sărbători.

Loading...

RAC: Îi puteţi face o vizită cuiva care v-a aştepta de luna trecută şi poate fixaţi ceva şi pentru vacanţă de Anul Nou. 

LEU: Apar noutăţi care vă pot schimba destinaţia de vacanţă şi o să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vi se potrivesc.

FECIOARA: O să vă mobilizaţi mai uşor decât de obicei să vă duceţi într-o vizită, să revedeţi şi nişte locuri încărcate de amintiri.

BALANTA: Aveti sanse de succes in afaceri, dar va semnalam ca s-ar putea sa fiti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte. 

SCORPION: Marti este rost de discuții aprinse cu membrii familiei. Foarte greu de înțeles care sunt motivele adevărate ale acestor discuții, iar lămurirea temelor abordate se va lasa așteptată.

SAGETATOR: Se poate să vă duceţi în plimbare la cineva care se simte singur, traversează o perioadă mai dificilă.

CAPRICORN: Poate plecați pe undeva în plimbare, dacă nu de azi, poate mâine și rămâneți până duminică eventual.

VARSATOR: Se anunță bani și prelungirea unui contract de muncă. Poate fi și o colaborare de care au fost încântați beneficiarii și o să vă asigurați un profit cert.

PESTI: O să primiți bani sau niște bonuri valorice. Pot fi și produse de sezon și o să fie o recompensă pe măsura eforturilor depuse în decursul anului.

Loading...

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !