HOROSCOPUL ZILEI DE 18 NOIEMBRIE 2019.

BERBEC: O să primiți acte, confirmări, de la cei de care depinde promovarea la serviciu sau pe scena socială.

TAUR: Se poate să umblați la banii din bancă pentru o excursie de sărbători, pentru că vă depășește bugetul acestei perioade. O atmosferă mai bună decât de obicei la serviciu.

GEMENI: Se pare că veți beneficia de niște avantaje. Poate au devenit șefii mai umani, generoși, acum de sărbători. O să reglați niște situații, printre care și cea financiară și o să vă gestionați în așa fel banii, încât să vă ajungă până după sărbători.

Loading...

RAC: Se pare că o să aflați despre o sumă de bani, o primă pe care puteți conta ca să vă duceți într-o vizită la cineva din alt oraș.

LEU: Se poate să treacă diseară cineva pe la voi și să vă bucurați de ultimele noutăți și de invitațiile de Anul Nou.

FECIOARA:  O să vă intre bani și o să luați ce aveți pe lista obligatorie ca să nu lăsați totul pe ultimele zile sau ore, ca să fiți siguri că le găsiți.

BALANTA: S-ar putea sa aveti probleme de comunicare. Va recomandam sa fiti prudent in relatiile cu colegii si prietenii.

SCORPION: Chiar daca sunteti preocupat de probleme personale presante, ar fi bine sa acordati mai multa atentie relatiilor cu persoana iubita.

SAGETATOR: O iesire impreuna cu partenerul de viata v-ar ajuta sa va deconectati de la problemele cotidiene si v-ar apropia mai mult de persoana iubita.

CAPRICORN: Sunteti nemultumit pentru ca aveti impresia ca munciti prea mult, iar munca depusa nu este apreciata la adevarata ei valoare, nici de seful dumneavoastra si nici de partenerul de viata. N-ar strica sa fiti mai modest.

VARSATOR: Un vecin va invita la o petrecere. Cu acest prilej, sunteti remarcat de o persoana sensibila.

PESTI: Este posibil ca azi sa va fie ceva mai greu, din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Nu este cazul sa fiti pesimist, un prieten va ajuta sa rezolvati o problema financiara dificila.

Loading...

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !