HOROSCOPUL ZILEI DE 6 DECEMBRIE 2019. VESTI BUNE PENTRU CEI DIN ZODIA FECIOARA!

BERBEC: Pot apărea niște schimbări la serviciu și o să fiți pe fază, să vă pliați pe cerințele șefilor care au devenit brusc mai exigente.

TAUR: S-ar putea să primiți un surplus salarial și să acoperiți niște cheltuieli care vă depășeau bugetul

GEMENI: O să vă implicați într-o activitate care să fie spre folosul altora, iar pentru voi va fi cu satisfacție morală. O să vi se mulțumească pentru contribuție.

RAC: Un proiect de afaceri se poate să prindă contur și să vă asigurați un venit constant cu care să trăiți onorabil.

LEU:  Poate încasați niște bani cu care o să puteți da o fugă la prietenii de prin țară și să vă priască sejurul, compania unor oameni dragi va readuce zambetul pe buze.

FECIOARA: Sunt lucruri pe care le-aţi început de multă vreme şi pe care-abia acum le puteţi finaliza şi să treceţi la următorul nivel, să fie un progres vizibil.

BALANTA: Poate că o să vă faceţi timp şi pentru socializare, mai cunoaşteţi lume nouă şi o să vă găsiţi şi voi perechea de suflet.

SCORPION: Se pare c-o să găsiţi susţinere la cei din jur şi o să daţi gata toate problemele care erau pe lista de aşteptare.

SAGETATOR: O să duceţi munca de lămurire cu cineva care vrea să vă dea de lucru, după cum crede de cuviinţă, dar o să vă impuneţi şi voi punctul de vedere, să fie totul echitabil.

CAPRICORN: Vă revin nişte drepturi băneşti dintr-o colaborare, şi o să vă descurcaţi altfel cu banii, poate-i puneţi deoparte pentru ceva special.

VARSATOR:  Se poate să lucraţi ceva în particular şi să fie un proiect de viaţă personală care să se dezvolte treptat  şi să devină o activitate permanenta, de intreținere.

PESTI: Vă mobilizaţi uşor să-ncepeti ceva care să vă scoată în lumina reflectoarelor şi să vă consolidaţi imaginea.

Loading...

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE