loading...

Imagini exclusive! După mega-scandalul la care a fost martoră întreaga Românie, ROXANA VAŞNIUC s-a împăcat cu fostul iubit!

Roxana Vaşniuc s-a împăcat cu tatăl fetiţei sale, Ionuţ, după ce anul trecut a fost într-un război cu acesta. Se pare că de dragul fetiţei, care miercuri a împlinit doi anişori, prezentatoarea a depăşit momentele dificile şi a acceptat să fie din nou împreună.

Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, vă arată în exclusivitate imagini cu cei doi părinţi alături de fetiţa lor, un tablou de familie în adevăratul sens al cuvântului. Blonda şi micuţa ei au avut parte de o surpriză în momentul când s-au întors din vacanţă, Ionuţ le-a aşteptat la aeroport şi i-a dăruit fetiţei un tort cu personajul ei preferat, Minnie Mouse, de care s-a bucurat foarte tare.

,,Am fost doar noi trei, dar important este faptul că fetiţa a fost extrem de fericită. Noi ne-am întors recent din vacanţă, iar Ionuţ ne-a aşteptat la aeroport cu tort…am plâns de fericire pentru cea mică’’, ne-a declarat Roxana.

Roxana Vaşniuc şi fostul iubit au fost împreună de ziua fiicei lor de naştere.
Roxana Vaşniuc şi fostul iubit au fost împreună de ziua fiicei lor de naştere.

Vedeta a fost de curând într-o vacanţă de vis împreună cu fiica Ei, Rose Maria, unde s-au bucurat de soare şi de mare. Chiar înainte de sărbătorile de Paşte, blonda a ales să îşi ia fiica şi să plece pe insula La Maddalema, din Sardinia, Italia.

sursa: cancan.ro

loading...
[huge_it_slider id="1"]
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...