loading...

INCREDIBIL. Cum arata femeia pe care a parasit-o iubitul OANEI ROMAN pentru aceasta

Astăzi, chiarpdupă ce a petrecut alături de soţia sa cu ocaziaponomasticii ei, Marius Elisei a făcut un anunţpmisterios pe contul lui de Facebook, în carepanunţa că divorţează.

Însă, deşipanunţul a luat pe toatăplumea prin surprindere, nu este pentrupprima dată când MariuspElisei are parte de un eşec în dragoste. Înainte de a începe o relaţie cu OanapRoman, bărbatul locuiapîmpreună cu FlorentinapGheorghe, cea cu care era deja de câţiva ani, plănuindpinclusiv datapnunţii.

Florentina a fost trădată de Marius Elisei.
Florentina a fost trădată de MariuspElisei.

Tânăraplucra într-un magazin de mobilă, acolo unde a şi cunoscut-o pe OanapRoman. Atuncipcând a auzit, MariuspElisei şi-a rugatpiubita să facă rost de numărul ei de telefon, pentru a discutapdespre un job în televiziune. Nici prin gând nu-i trecea atuncipFlorentinei că va fi abandonată din senin de cel căruia îi dăruisepfecioria la numai 16 ani şi alături de care se visa pentru tot restulpvieţii. „Ne doream şi un copil, o casă a noastră, o viatăpliniştită. Ne vedeamprămânând împreună tot restulpvieţii. Apoi am amânatpnunta, căci nu ampreuşit să facem rost de bani. El visapla o nuntă, dar cu ce să o plătim? Am fostpvirgină când ne-ampcunoscut. Îmi spuneapiubita mea, scumpa mea, gărgăriţă, pentru că aşa măpalinta şi mamapmea. Am auzit că şi OaneipRoman tot aşa îi zice, deşi ea e mai degrabăpunpbărzăune. Ea ar putea să îmi fiepmamă”, declarapîntr-un interviupFlorentina. Acum fosta iubită a lui MariuspElisei şi-a refăcut viaţa alături de un altpbărbat, în Germania.

Un detaliupinteresant este însă faptul că tânăra a revenit de câteva zile înpRomânia şi a postat pe contul ei de Facebookpimagini de la ieşirile prinpcluburi, alături de prietene, fără însă să fie prezent şi actualulpiubit, iar mulţi dintrepfani s-au gândit dacă nu cumva MariusoElisei se gândeşte să seoîntoarcă la femeia pe care a abandonat-oopentru OanaoRoman.

sursa:cancan.ro

8 lucrurippe care un barbatpnu ar trebui sa i le spunapniciodata uneipfemei

8 lucruri pe care un barbat nu ar trebui sa i le spuna niciodata unei femei

Dinocauza ca barbatii nu intelegomodul de gandire al femeilor, uneori facpafirmatii gresite care le pot jigni pe reprezentantelepsexului frumos.

Iatapcare sunt lucrurile pe care unpbarbat nu ar trebui sa i le spunapniciodata unei femei, pentru ca reactia nu ar fi tocmaipplacuta:

1. „Aratipgrozav pentrulvarsta ta”

Acesta nu este cel maipmagulitorpcompliment, mai ales ca sugereaza ca varstapfemeii careia ii este adresatapconstatareapeste destul de inaintata. In orice caz, discutiilepdespre varsta nu au niciodataprezultateppozitive, asa ca barbatii nu ar trebui sa maipincerce sa deschida acest subiect, indiferent de felul cum intentioneaza sa punapproblema.

2. „Femeilepsuntpnebune!”

Dacapvorbim de ceva care nepenerveaza la maximum, atuncipastfel de replici sunt in top. Nu, femeile nu suntpnebune. Nu sunt mai nebunepdecatpbarbatii. Nu sunt toateonebune. Nu devininebune fara a avea un motiv, care de cele mai multe ori este generat de barbati.

3. „Prietena ta nu ma place”

Prietenapmea are tot dreptul sa nu te placa, iar eupsunt o persoanapadulta si suficient de matura, care poate face uz de discernamantpatunci cand este cazul.

4. „Visulptau este sa te casatorestipsi sa ai copii, nu?”

Desigur, visulporicarei femei este sa renunte la serviciu si sa devinapcasnica, sa aiba grija de copii si sa gateasca douapfeluri de mancare si desert inlfiecare zi, sa spele si sa calce, ca in urma cu 50 de ani. Familiileperau perfecte atunci, de ce nu s-ar repetapistoria? P.S. Sper ca ai intelespironia…

5. „Femeilorpnu le plac tipiipdraguti”

Si de aceea ai ales sa devii unpmisogin cu reputatie si sa spuipastfel de afirmatii, nu? Sigur ca femeilor le plac barbatiipeducati si draguti, doar ca suntpatat de putini, incatpuneori nu au de ales si se incurca si cu specimenepinferioare.
6. „Toatepfemeile vor sa se marite cu barbatipinstariti”

Nimicpmai gresit! Nu exista femeie care sa isi propuna ca acesta este singurulpcriteriu in functie de care isi va alegeppartenerul.

7. „Estipamuzanta pentru opfemeie”

N-ampinteles nimic din aceastapafirmatie in afara faptului ca barbatii sunt speciapamuzanta, iar femeile sunt lipsite total depumor. Ah, si pentru o specie inferioara, eu sunt un exemplarpdestul de reusit, nu? Multumesc, asta dapcompliment!

8. „Estipaltfel decat toate celelaltepfemei”

Chiarpdaca tu crezi ca interpretarea acestei afirmatiippoate fi pozitiva, te inselipamarnic. In primulprand, pentru ca estepdiscriminatoriu ce spui. In al doilea rand, pentru ca nici o femeie nu isi doreste sa stie detaliipdespreprelatiile pe care le-ai avut cuppredecesoarele ei.

sursa:ele.ro
loading...
[huge_it_slider id="1"]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...