loading...

Instanţa a decis! Câţi ani de închisoare a primit Cheloo pentru deţinere şi trafic de droguri

Instanţa a decis! Câţi ani de închisoare a primit Cheloo pentru deţinere şi trafic de droguri

Cătălin Ştefan Ion, cunoscut drept Cheloo de la Paraziţii, a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii în dosarul în care este cercetat pentru deţinere şi trafic de droguri. Pedeapsa propusă de procurori este de doi de închisoare cu suspendare.

UPDATE, ORA 18:12 / Cheloo a primit doi ani cu suspendare de închisoare şi un termen de încercare de patru ani în dosarul în care a fost cercetat pentru deţinere şi trafic de droguri.

—————————————————————

El a recunoscut în faţa procurorilor că a consumat marijuana, dar a spus că nu a vândut altcuiva.

„Mi-am recunoscut greşelile! Imaginea mea este atât de deteriorată, de-o viaţă, încât acest dosar nu are cum să-mi afecteze imaginea. Eu nu-mi fac foarte des autocritica, decât în glumă. Decizia judecătorilor este cea care trebuie acceptată, nu mai contează dacă eu sunt de acord sau nu cu ce s-a întâmplat. Nu am o problemă, sunt foarte relaxat, viaţa merge înainte. Aştept şi eu decizia judecătorilor cu aceeaşi nerăbdare ca şi voi”, a declarat artistul.

Procurorii DIICOT Ploieşti au efectuat, în luna martie a anului trecut, zece percheziţii într-un dosar de trafic de droguri de risc (cannabis) şi deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept, una dintre acestea vizând domiciliul rapperului Cătălin Ştefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, au declarat, la acel moment, surse judiciare.

Cheloo a fost ridicat de procurori şi dus la sediul DIICOT din Ploieşti pentru audieri, după ce în locuinţa sa din Breaza au fost găsite mai multe grame de cannabis. La percheziţii s-au mai găsit cannabis în plicuri de hârtie, pe unul dintre ele fiind scris „Pentru domnul Cheloo”. După audiere, artistul a fost lăsat să plece acasă, însă procurorii au decis ca el să fie cercetat sub control judiciar. sursa: cancan.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !