loading...

Întâlnire la nivel înalt între un secretar de stat român şi ambasadorul Malayesiei, despre soarta românilor condamnaţi în această ţară!

Întâlnire la nivel înalt între un secretar de stat român şi ambasadorul Malayesiei, despre soarta românilor condamnaţi în această ţară!

Secretarul de stat pentru afaceri bilaterale globale, Monica Gheorghiţă, l-a primit joi în audienţă pe ambasadorul Malaysia în România, Dato’ Tajul Aman Mohammad, cu care a vorbit inclusiv despre situaţia românilor condamnaţi în această ţară, informează stirileprotv.ro.

Secretarul de stat român a „reiterat preocuparea autorităţilor de la Bucureşti faţă de situaţia cetăţenilor români arestaţi şi condamnaţi în Malaysia pentru trafic de droguri, exprimând interesul pentru un dialog permanent cu partea malaeziană pe această temă, inclusiv în cadrul eforturilor de dezvoltare a cooperării bilaterale în plan juridic”. Cei doi oficiali au trecut în revistă stadiul şi perspectivele relaţiilor bilaterale. Demnitarul român a apreciat dinamica pozitivă a contactelor româno-malaeziene la nivel guvernamental, sectorial şi parlamentar şi a subliniat importanţa pe care partea română o acordă intensificării dialogului politico-diplomatic şi extinderii cooperării economice şi comerciale dintre cele două ţări, adaugă cei de la stirileprotv.ro.

Printre românii condamnaţi pentru trafic de droguri în Malayesia se numără şi Ionuţ Gologan, cel care a primit cea mai cruntă veste atunci când a fost condamnat la moarte. De mai bine de un an, familia şi autorităţile române încearcă să obţină eliberarea acestuia, inclusiv prin ajutorul lui Gigi Becali.
sursa : cancan.ro
loading...
[huge_it_slider id="1"]
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...