loading...

JEAN de la Craiova a vorbit despre căsnicia sa! Ce declaraţii a făcut cântăreţul:,,Secretul este…”

JEAN de la Craiova a vorbit despre căsnicia sa! Ce declaraţii a făcut cântăreţul:,,Secretul este...''

Jean de Craiova a recunoscut că nu a avut o copilărie normală, din cauza neajunsurilor a fost nevoit să muncească de mic, ca să se bucure acum de toate privilegiile. Bărbatul a fost plecat în vacanţă alături de familia lui, unde s-a relaxat şi s-a simţit foarte bine.

,,Am vizitat multe locuri frumoase. Eu nu am avut copilărie, am bucurat vieţile oamenilor. Secretul căsniciei mele este comunicarea, ne înţelegem, ne trezim cu zâmbetul pe buze, că fiecare problemă trece, are rezolvare. Râzi că totul se rezolvă. Am foarte multe contracte, pregătesc un concert în America şi Canada‘’, a spus Jean de la Craiova.

Manelistul a mărturisit că făcea trăsnăi destul de multe, copil fiind, şi că, drept pedeapsă, tatăl său obişuia să-l altoiască cu furtunul de la maşina de spălat. ”Îmi ocupam timpul ca să nu stau pe stradă. Tata mă împingea să mă duc la şcoală. Mă mai atingea cu furtunul de la maşina de spălat. Au fost zile când nu am avut ce să mănânc. Mama făcea o oală de ceai şi ne chema în casă la masă.Talentul l-am descoperit la 12 ani, când cântam melodia lui Dolănescu „M-am născut între Carpaţi”, o piesă foarte frumoasă care îşi rămâne în cap. Se strângeau grupuri de băieţi la bloc, cu chitară şi cântam”, declara Jean. SURSA: CANCAN.RO

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !