loading...

Liviu Dragnea si gaura de 10 miliarde de lei din bugetul Romaniei

Stim cu totii cine e si cu ce se ocupa Liviu Dragnea, presedinte PSD (22 iulie 2015-prezent), presedinte Camera Deputatilor (21 dec. 2016-prezent).
A vrut sa fie premier, dar Legea 90/2001 care spune ca cetatienii condamnati penal nu au voie sa faca parte din Guvernul Romaniei la impiedicat. Insusi presedintele Klaus Iohannis i-a dat cu legea peste nas, a refuzat prima propunere PSD, pe doamna Sevil Shhadieh fost Ministrul dezvoltării rurale și administrației publice, iar pe actualul premier Sorin Grindeanu l-a desemnat foarte ”mandru” printr-un SMS. Pe bune domnule presedinte Iohannis? Prin SMS? Aveam asteptari mai mari de la dumneavoastra.
Dar pentru ca vorbeam de domnul presedinte Liviu Dragnea, aparent el este cel care a descoperit gaura de 10 miliarde de lei din bugetul Romaniei pentru anul 2017.
A facut apel la ratiunea si la echilibrul celor ce ”au pierdut alegerile”, a mai facut si sesizare la Grindeanu, ca de’, el trebuia sa se sesizeze, doar ca stiti cum e, oricat de barbat esti tu, daca nevasta te trimite dupa paine, te duci dupa paine!
„Cinci persoane ar trebui sa fie chemate prioritar. Premierul, ministrul Finantelor, ministrul Fondurilor Europene, seful ANAF si presedintele Consiliului Fiscal. Sa vedem si cum dl presedinte de la Consiliul Fiscal a dat aviz, de fapt a certificat ca aceste date sunt reale. (…) Sa iasa la iveala adevarul ultimelor zile din acest an si de ce s-a evitat si intarziat instalarea noului guvern”, a spus Dragnea.
Si totusi premierul nema, cum s-ar zice… Probabil e ingropat in biroctatia noului guvern, cu temele date de tata Liviu, cu alte gropi si foarte probabil cu comisia parlamentara de ancheta in fata careia sa fie chemati fostul premier Dacian Ciolos, fostul ministru al Fondurilor Europene, seful ANAF si presedintele Consiliului Fiscal pentru a da explicatii in legatura cu rectificarea bugetara din noiembrie 2016.

Autorul articolului : Ionela Stefan

loading...
[huge_it_slider id="1"]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...