loading...

Loredana Chivu, primele declaraţii despre sarcina iubitei lui Liviu Vârciu

Loredana Chivu, fosta colegă şi prietenă d-ale iubitei lui Liviu Vârciu, a confirmat faptul că Anda Călin a cochetat cu ideea de a deveni vedetă de televiziune şi chiar a pozat goală pentru a se face remarcată, însă apoi a dispărut subit. Blonda a spus că de câţiva ani nu mai ştia nimic de viitoarea mămică.

Loredana Chivu, primele declaraţii despre sarcina iubitei lui Liviu Vârciu

Vestea că Liviu Vârciu urmează să devină tătic pentru a doua oară, iar viitoarea mămică este un fost ”iepuraş” Playboy a luat prin surprindere întreaga lume mondenă! Loredana Chivu, fosta colegă şi prietenă a Andei Călin, a confirmat faptul că bruneta a fost atrasă de lumina reflectoarelor şi că în urmă cu câţiva ani a renunţat la haine doar pentru a se face remarcată. Cu toate astea, fosta asistentă TV a mărturisit că nu ştie de ce Anda Călin s-a retras şi că de atunci nu a mai auzit nimic de ea, arătându-se extrem de surprinsă de vestea că aceasta urmează să devină mămică.

”Da, am avut câteva colaborări împreună. Am participat împreună la câteva prezentări, am făcut câteva şedinţe foto împreună, dar asta acum 3-4 ani. Era cu un băiat în perioada aia, avea un iubit. Îşi dorea foarte mult să apară, să ajungă la TV, dar după aceea ea a dispărut subit şi de atunci nu mai ştiu nimic de ea, nu am mai vorbit de mult. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea şi de ce s-a retras. Nu ştiam că e însărcinată”, a declarat Loredana Chivu

loading...
[huge_it_slider id="1"]
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...