loading...

Oana Roman i-a trimis un mesaj uimitor fostei iubite a lui Marius Elisei

OanaaRoman a negat cu vehemenţăatoate declaraţiileafostei iubite a luiaMarius, analizândarând pe rând fiecareaacuzaţie a acesteia. Vedeta a spus căasoţul ei nu a fost vânător deacelebritate şi nici deaaveri, dezvăluindacă tânărul a făcut sacrificii pentru a-şiaîntreţineafamilia.

”Fostaalui prietena vine si bateacampii pe la televizoraspunand asa: ca el a parasit-oapentru ca a vrut sa devinaacelebru si pentru banii mei. Marius nu si-a doritasa fie persoanaapublica si existaamartori, toti reporterii careastiu cat s-au rugatasa-l tarasca la emisiuni, pentruaca nu vrea. Nu vrea sa vorbeascaala televizor. Singuraaemisiune la care si-a dorit sa mearga a fost la NeaaMarin, pentruaca i-a placut lui ce se intamplaaacolo. Careabani? El si-a vandutamasina ca sa avem cu ce saasupravietuim.” a declaratafiica fostului premier, PetreaRoman.

În urmăacu câteva zile, FlorentinaaGheorghe spuneaatextual, că Marius a luat-o deasoţie pe Oanaadoar pentru a deveniacunoscut şi că n-a iubit-oaniciodată: ”Dinapartea lui nu a fost vorba deadragoste, s-a însurat cu Oanaadoar pentruafaimă! Nu cred că OanaaRoman a căutat doaradistracţia. O femeieacând doreşte o familie, mai ales şi unacopil, doreşte sa îşi întemeieze oafamilie şi punct. Doaracă, după părereaamea, a ales persoanaagreşită. Evidentacă nu mi-aş mai dori oarelaţie cu el spuneaaFlorentina.

sursa:cancan.ro

SelenapGomez si ThepWeeknd formeaza unpcuplu

SelenaaGomez si TheaWeeknd au fost surprinsi deapaparazi in timp ce paraseau un cunoscutarestaurant din SantaaMonica. Cei doi seatineau de mana, s-au sarutat si, potrivitasurselor, sunt foarte fericitiaimpreuna.

Selena, inavarsta de 24 de ani, si TheaWeeknd, de 26 de ani se cunoscade cativa ani, cei doi fiindainvitati sa sustinaarecitaluri in show-ul Victoria’saSecret din 2015.

Vestea ca SelenaaGomez si TheaWeeknd formeaza un cuplu a fost primitaacu incantare de fanii celoradoi. Nu acelasialucru se poate spune si despreaBella Hadid, fostaaiubita a lui TheaWeeknd.

BellaaHadid si The Weeknd s-auadespartit in noiembrie 2016, dupaao relatie de doi ani. Laascurt timp dupa ce au aparutapozele cu Selena si The Weeknd, Bellaaa decis sa nu o maiaurmareasca pe Instagramape Selena. Bella si Selenaaerau bune prietene, ele intalnindu-seaprin intermediul luiaTaylor Swift.

Nu seastie inca reactia lui JustinaBieber, cel cu careaSelena a avut timp de maiamulti ani. In plus, Bieberasi TheaWeeknd au colaboratade multe ori pe planamuzical deci existaaposibilitatea ca vestea sa nu fie bineaprimita deaacesta.

sursa:elle.ro

loading...
[huge_it_slider id="1"]
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...