loading...

Poza postata de Bianca Dragusanu, cu fetita ei a facut ravagii pe internet. Fanii acesteia imediat au reactionat

Bianca Drăguşanu a postat o imagine cu Sofia, dar cu toţii au fost cu ochii la un alt detaliu din imagine: ”Ce gogoasa de copil”

 

BiancaaDrăguşanu a postat pe internetao imagine cu fiica ei, însăaochii tuturor au fost atraşi ca unamagnet de un altadetaliu dinaimagine.

BiancaaDrăguşanu este mamă cu normăaîntreagă pentruafiica ei, Sofia! Blonda a introdus-oaîn viaţaaSofiei şi pe căţeluşaaei, Bella, care seapare că esteafoarte ataşată deabebeluşă.

Deacurând, iubita lui VictoraSlav a postat pe o reţea deasocializare o fotografie în careaSofia şi Bella sunt surprinseadormindaîmpreună.
Prieteniiavirtuali ai blondei au fostacuceriţi de imaginea cuaSofia şi Bellaadormind: ”Bella o protejeazăape micuţă” / ”Unulacu coadă şi altulafetiţa ta drăgălaşă” / ”Ce frumoasăae! Şi ce protectoare eacăţeluşa” / ”Doamne ceagogoasa de copil ca imiavine sa o smotocescatoata si s-o pupacesc!!! Bineafaci ca o pui pe Bella cu ceaamica, vor fi cele mai buneaprietene si ii va ajuta dezvoltareaaSofieiafoarte, foarteamult, bravoamami, asa te vreau! Sanatateasi multi pupici vaadoresc! ”

Bianca Drăguşanu a postat o poză cu Sofia şi cu Bella
BiancaaDrăguşanu a postat o poză cuaSofia şi cuaBella
Sursa:cancan.ro

Cele 5 zodiipcare stapanescpartapmanipularii

Daca aiaghinionul ca prieteniiatai sa fie nascuti subaurmatoarele semneazodiacale, sfatulanostru este sa fii cat maiaprecaut in prezentaalor. Acesteaasunt cele 5 zodii careastapanesc artaamanipularii, insaadesigur, chiar daca au aceastaaputere, nu inseamna ca vor face astaaintotdeauna sau ca tu vei fi obiectulamanipularii lor de fiecareadata.

Scorpion

Chiaradaca nativulaScorpion poate surprindeaprin rafinamentul si caracterulaputernic, este bine de stiut ca acestaaare puterea saamanipuleze oricand. Gelosi din fire, Scorpioniiaisi stabilesc clar prioritatileasi le urmeaza cu oriceapret. Ai grija, s-ar putea caaprioritatile acesteiazodii sa devina si prioritatileatale ca prinamagie.

Gemeni

Sensibil, energicasiacomunicativ, nativulaGemeni poate sa devina deseoriasuperficial. Te poate manipulaafoarte usor si nici macar nu veiarealiza. Foarte indecisi, Gemeniiate vor invinovati pe tine pentruagreselileafacute de ei si chiar o sa reuseascaasa te faca sa te simtiadatoare.

Pesti

Persoaneacomplexe, intelegatoreasiaprietenoase, Pestii au si catevaadefecte. Profesionistiain manipulare, cei nascutiasub aceasta zodie se vor plangeapentruahaosul din sufletul lor de fiecareadata candasituatia le permite. Te vor face saaempatizezi cu ei aproape de fiecareadata, insa trebuie sa ai grijaacaci rolul de victima esteapreferatul lor.

Leu

Nativuladin zodia Leu esteaincrezator in propriilevforte, mandru siageneros, dar s-ar putea sa existeasituatii in care sa abuzeze de artaamanipularii. Femeia Leu te poateaconvinge ca are dreptate in oriceasituatie, chiar daca pana si ea stie caaasta nu esteaadevarat. Esteazodia careastapaneste cel mai bineamanipularea si care se bucuraaoricand ca poate sa oafoloseasca.

Rac

Dotatacu foarte multaaimaginatie siasensibilitate, nativul Rac este una dintreacele mai intuitiveazodii. Desiacaracterul sensibilaal Racului il va ajuta sa isi faca foarteausoraprieteni, imaginatia lui foarteabogata s-ar putea sa se transformeaintr-unadefect. Poate sa creezeamereuascenarii in care sa includaasituatii ce nu au avut loc si sa te facaaresponsabil pentruaacestea. Deaasemenea, Racul este cel careainca te judecaapentru ceva ce ai facut acumacativa ani, manipulandu-teainca de peaatunci.

sursa:elle.ro

loading...
[huge_it_slider id="1"]
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...