loading...

Proaspetii parinti Bianca Dragusanu si Victor Slav fac declaratii uimitoare despre fetita lor

 

Cuatoate că relaţia cu BiancaaDrăguşanu a fost una maiamult decâtatumultoasă, fiindcă cei doi s-auacăsătorit, auadivorţat, pentru capapoi să se împace şi să devinăppărinţii micuţeipSofia, VictorpSlav are acumpparte de linişteapmult dorită în viaţappersonală.

„Suntemoîntr-o luptăpcontinuă pentrupfericirea ei, suntempînpcontratimp. Amplegănat-o peppicioare, uneori şi pe ea şi pepBella. Nu mă deranjeazăpcă oameniipspun că nu ampnăscut-o eu pepSofia, ci mă amuză. „, a povestitpBiancapDrăguşanu înpdirect. „Avempo singură problemăp, bunica a învăţat-o să fieoţinută tot timpul înpbraţe. Şi i-ampspus să nu mai facăpasta, fiindcăpacum pare ok, dar când va creştepnu vom mai puteapface asta. Sofiaps-a învăţat şi vrea să o ţinem aşapconstant. Epsimplu aşa, să te uiţi laptelevizor şi să scoţi ce ai înpcapul ăla sec! Oameniipcare au zis căpBianca ar fi adoptat de fapt unpcopil nu proceseazăpcât de greu este săpfaci acestplucru în România”, a adăugatpVictorpSlav.

sursa:cancan.ro

3 motiveopentru careoinca estipsingura

Gandulpca, pentru tine, singuratateapse va prelungi tepingrijoreaza, dar cu toatepastea nupreusesti sa te vezi pentru o perioadapmai lungapalaturi de nimeni?
Banuiescpca ai inceput sa te consolezi cu ideea ca esti tu preaadificila, sau ca ai standardeainalte. Dar ca sa fiiasigura ca este asa, arunca o privire pe cele 3 motiveapentru care, in opinia mea, continui sa fiiasingura.

Nuaraspunzi laatelefon.

Iesiti inaprimaaseara. Isi da telefonulapeasilentios de la inceput, e amuzant, are o tinutaacare iese inaevidenta, se ofera saaplateasca pentruaamandoi si iti deschideaportiera cand te urci inataxi. Pana aici, e intruchipareaaidealului. A doua zi teasuna, iar tu…nu-araspunzi! Deace? Pentruaca vrei sa pari o femeieaocupata, nu unaadisponibila. Ei bine, aiciagresesti. Daca ti se pare ca el e un print, nu incerca sa te atransformiain Rapunzel si sa te inchizi intr-un turn de fildes. Cand el iti arataadisponibilitate, fa si tu acelasi lucru.

Iiadai impresiaaca esti multapreaaocupata.

El: „Asavrea sa ne vedem inpweekend.” Tu: „Stai sa imi verificpagenda.” Si aici moareptotul. Pentrupca nimeni nu ar vrea sa investeascaptimp si energie alaturi de o persoanapcare mereu are ceva depfacut, si dupa careptrebuie sa astepte o luna ca sa onoreze opinvitatie la film. Carierapestepfoarte importanta, darpcand ea detinepcontrolul si asupra vietiiatale private, lucrurile n-au cum sa meargaabine. In plus, chiar daca trebuie sa lipsesti la oasedinta ca sa teavezi cu el, nu trebuieasa faci o dramaapublica din asta.

Incerciamereu sa detiiacontrolul.

El itiapropune sa va plimbati inaparc, iar tu vrei sa va vedeti laacafeneaua de la coltulabloculuiatau. Dacaainsista, ii spuiarepede ca nu vaapotriviti, si povestea s-a-ncheiat. Astaadoar pentru ca tuapreferai sa fii pe teritoriulatau. Unalucru foarteaimportant, de care trebuieasa tii cont, este acela ca oarelatie nu este o competitie inagenul „careape care”. Amandoiatrebuie sa facetiaconcesii unul fata de celalalt, saacedati, sa incercatialucuri noi, pentruaca, pana la urma, un cupluanu are cum sa functionezeaaltfel: il formeziaalaturi de un alt om, nuaalaturi deaclona ta.

sursa:elle.ro

loading...
[huge_it_slider id="1"]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...