loading...

Probleme se tin lant de Kim Kardashian. Frumoasa bruneta are grave probleme de sanatate

 

KimpKardashian a dezvăluit că areppsoriazis pe faţă. Vedeta a făcutpanunţul pe contul ei depTwitter. Nu este pentrupprima dată când KimpKardashian are psoriazis, înptrecut ea fiind observată cu urmelepacestuia pe unul dintreppicioare.

„Depce am acumppsoriazis pe faţă?”, s-a plâns KimpKardashian fanilor săi de pepInstagram.

Kim Kardashian a anunţat pe Instagram că i-a apărut psoriazis-ul şi pe faţă
KimpKardashian a anunţat pe Instagram că i-a apărutppsoriazis-ul şi pepfaţă

KimpKardashian a fost diagnosticatăpprima dată cu psoriazis în 2010, atuncipcând a consultat un medic în timpulpunui episod alpreality-show-ului în care apare, „KeepingpUp with thepKardashians” (Ţineppasul cu Kardashians).

KimpKardashian a fostpsurprinsă cu psoriazis şi peppicior

Psoriazisulppoate fi agravat de mai mulţipfactori, printre care şi stresul, pe care KimpKardashian l-a experimentatpdin plin în ultimapperioadă.

În lunapoctombrie a anului trecut a fost jefuităpsub ameninţarea armeipde bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari înpParis. După aceea, în timpulpunei pauze pe care a luat-oppentru a-şi reveni în urmaojafului, soţul ei, KanyepWest, a fost internat în spital timp de nouă zileădupă ce a suferit o „urgenţă de psihiatrie” cauzată depepuizare.

sursa>cancan.ro

A venit iarna. Invatapcum sa-ti protejeziptenul de frig

 

 

Nupmai e mult şi iarna o să ne bată pe lapgeamuri. Frigul, vântul, ninsoarep şi alte fenomene meteopneplăcute ne vor afectaptenul. De aceea, e nevoie de o îngrijirepspecială care să ne ajute să trecem cu bine pestepsezonul rece.

Nupmai e mult şi iarna o să nepbată pe la geamuri. Frigul, vântul, ninsoarea şi alte fenomenepmeteo neplăcute ne vor afectaptenul. De aceea, e nevoie de o îngrijirepspecială care să ne ajute să trecem cu bine peste sezonulprece.

Nicioozi fărăphidratare

În sezonulorece, hidratareaptenului este la fel de importantă ca hainelepgroase, cizmele saupmănuşile. Aşa cum corpulpnostru are nevoie de protecţiepîmpotriva frigului, tot aşa pielea de pe faţă trebuiepprotejată.

O cremăphidratantă (pe bază de ulei, nu pe bază depapă) mai grasăpdecât cea pe care o foloseşti pe timpulpverii este absolutpnecesară. De asemenea, este foarte important să nu foloseştioproduse cosmentice care conţinpalcool (acestapusucă şi mai tareppielea).

Evităpbăilepfierbinţi

De cele maipmulte ori, iarna suntemptentate să facem băi fierbinţippentru a ne încălzi. Însă, chiar dacă pe momentpne fac să ne simţim mai bine, băilepfierbinţi nu suntpbenefice pentru pieleapnoastră. Apa foarte caldăpîndepărtează uleiurilepnaturale pe care pielea le produce şi care asigurăphidratareapnecesară. Totuşi, dacă preferipbăile fierbinţi, este indicat să foloseştipgeluri de duş care conţinouleiuri, care nu îţi vor usca şi mai multopielea.

Exfoliazăosăptămânal

Un altoprocedeu foartepimportant este exfoliereapsăptămânală.

Indicatpeste să o facipseara, înainte de culcare. Şi nu uita de hidratarepdupă ce îţi facipgomajul.Hidratarepdinpinterior

Chiarpdacă zilele călduroase în care consumaipfoarte multeplichide au trecut, asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la bunul obicei de a beapapă. Pe timpul iernii, poţipînlocui apa plată cu ceaiuripcălduţe. Încearcă ceaiulpverde, alb sau negru care conţine foarte mulţipantioxidanţi, atât de beneficippentru sănătateaonoastră.

Măştiode faţă

În această perioadăimăştile hrănitoare sunt foartepimportante. Cele mai buneptratamente sunt cele pe care le prepari tu, din ingredientepnaturale. Aşa că, foloseştepuleiul de măsline, de migdale, de argan, bananelepsau mierea de albineppentru a-ţi hidrata şi hrăniptenul.

sursa:eva.ro

 

loading...
[huge_it_slider id="1"]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...