loading...

Schimbare radicala pentru Andreea Marin! Vedeta a luat o decizie drastica

ANDREEA MARIN s-a decis! Ce schimbare va face vedeta:‘’Am hotărât să…’’

 

AndreeaaMarin vaadivorţa soţulaei, Tuncay Ozturk, pe 13 februarie, cu o zipînainte de ZiuapÎndrăgostiţilor, dar nu este delocpîncântată de acestplucru. Vedeta a vorbit desprepschimbările pepcare le vapface în viaţa ei.

„Cinevapmi-a scris pe o reţea depsocializare: observ că depfiecare dată cândpdivorţeziprevii la o formăpfoarte bună. Arăţiofoarte bine. Eu cred că e unpadevăr. Mă ocuppmai mult de mine. Eupcând măpimplic într-oprelaţie mă implicpcu totul. Nu e corectpfaţă de mine. Mă ocuppatât de mult depcelălalt, încâtpiau de la mine. Ar trebuipsă existe un echilibruppe care eu nu îlprespect. Amphotărât să am maipmultă grijă depmine. Acum măptrezesc maipdevreme, mă culc maiptârziu, numai să pot aveappgrijă depmine. (…) Măpsimt foarte bine, încă nu suntpdivorţată, dar înpcurând. Nu e o sărbătoarepcare pt mine arepimportantţă, de SfântulpValentin. Aşa apstabilit judecătorul. (…)”, a spus AndreeapMarin.

sursa:cancan.ro

Ceagreșelipsă nu facipniciodată în socialpmedia

Ne-amaobişnuit să împărtăşimptot ceea ce ni se întâmplăpîn reţelelepsociale, dar ar trebui să fim maipatenţi ce postămpatunci când avem un job saupsuntem în căutareapunuia. Iată ce greşelipsă nu faci niciodatăppe Facebook saupTwitter.
1. Nupîmpărtăşi informatiipprea… ppersonale!
CarlypMc Kinney, o profesoară depmatematică, a fostpconcediată după ce mai multeppostări pe Twitterpdespre pasiunea ei pentrupclubbing şipmarijuana. Eleviipau fost foartepnemulţumiţi de decizia şcolii şi au protestatppentru aducerea eipînapoi.
2. Nu îţipexpune publicpnemulţumirile de la locul depmuncă!
Unpangajat alpCalifornia Pizza Kitchen şi-a pierdutpjobul după ce s-applâns, tot pepTwitter, de noilepuniforme.

3. Nu îţippierde jobulpînainte de a-lpobţine!
Appăţit-o un tip care a aplicatppentru o slujbă la CiscopSystems şi a postatpimediat pe Twitter: „Ciscoptocmai mi-a oferit unpjob! Acumptrebuie să măphotărăsc dacăpmerită să primesc un salariupmare pentru a măpdeplasa zilnic la San Jose făcândpceva ce urăsc”. Inutil depmenţionat că nu a mai primitppostul..

4. Nu îţipcriticapşeful pe net, va vedeapîntotdeauna!
Este cea mai frecvenţapgreşeală, care a dus la numeroasepcazuri de concediere. Se pare căpşefii o iau întotdeaunapfoarte… ppersonal!

5. Nupface comentariiprasiste saupsexiste!
A se vedea cazul lui Justine Sacco, care şi-a pierdutpslujba în câteva ore de la postareapunui mesajpofensator pe Twitter, atuncipcând s-a îmbarcatpîntr-un avion cu destinațiapAfrica. Iatăpcare au fostpcuvintele care aupincriminat-o: „Going topAfrica. HopepI don’t get AIDS. JustpKidding. I’mpWhite!” (Plec în Africa. Sperpsă nu iaupSIDA. Glumesc. Suntpalbă!).

Foto Hepta

sursa: unica.ro

loading...
[huge_it_slider id="1"]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...