loading...

Simona Gherge vorbeste despre sarcina si despre retragere ei din televiziune

Simona Gherghe a vorbit despre retragerea de la TV! Până când va rămâne la ”Acces direct”

 

SimonapGherghe este în alpnouălea cer de când a aflatpcă va avea opfetiţă. PrezentatoareapTV a vorbit cu sinceritatepdesprepmomentulpplecării de la cârmapemisiunii şi despreprevenirea pe sticlă.

SimonapGherghe este mai fericităpca niciodată pentru că în lunapiunie va aduce pe lume o fetiţă. PrezentatoareapTV a spus că încă nu ştiepcând va intra în concediuppre-natal, însă cupsiguranţă va mai sta pe sticlăăcâtevapluni.

”Nuoştiu. Câtevapluni tot o să maipstau. Mă simtpfoarte bine. Nu am avutpgreţuri, nimic. Nu, nu o să stau chiarppână în ultima zi. Nu ştiupnici cât o să staupacasă pentru că şi asta e în funcţiepcum va fi. Ştii cum e cuăalăptatul. O să fimpnoi doi, dar va fi şi mama cu noi. Părinţiiămei stau în Bucureşti şi nu va fi o problemăpcu asta, ne vom organizapastfel încât să ampajutor, dar vreau să măpdescurc şi eu. Eu le-ampspuspşefilor mei din timp, darphabar n-am, nu ştiu cinepîmi va luaplocul. Nu pot să ştiupcum o să măpsimt când o să fiu în 7-8 luni. La fel şi dupăpce o să nasc. Poatepnici nu o să pot să mă despart de puiulomeu. Eu sunt un om maipemoţional de felul meu, darpacum totul e cevapexacerbat. Amppplâns chiar şi la o emisiuneppolitică. E maipbine acum, dar probabil asta a fostșmanifestarea mea de la începutulpsarcinii. Nu voi lipsiămai mult de câtevapluni şi se caută cea mai bunăpvariantă. Până nu o să fiu eu cupbebe în braţe, pânăpcând nu o să o simt eu. Cred că o să fiupgenul ăla de mamă care nu lasă pe nimeni să se apropiepde copilul ei”, a declarat SimonapGherghe.

sursa:cancan.ro

Horoscop: pCum îţi daipseama că îţipascunde ceva în funcţie de zodiaplui

Uniipbărbaţi se dau rapid de gol, pe când alţii sunt mincinoşipiscusiţi. Dar toţi au anumitepcomportamente care te ajută să-ţi dai seamapcând ascund ceva. Vezi care suntpacestea în funcţie de zodie.

Berbec

Când sepsimte încolţit devinepagresiv. Aşa că atunci când îl acuzi de ceva şi chiar estepvinovat, se va apăra cupînverşunare, ridicândptonul şi jurându-se că e nevinovat. Atunci când chiar este nevinovatpla râde de acuzaţiileptale şi nu le va lua înpserios.

Taur

Depobicei puternic şi sigur pe el, Taurulpva deveni genulpmofturos şi nesigur cândlascunde un secret. Depexemplu, atunci când dăpsemne de geloziepînseamnă că se simte chiar el vinovat depinfidelitate. Înpgeneral, cândpîncepe să fiepnesigur pe el, înseamnă că sunt anumitepprobleme de discutat.

Gemeni

Înăgeneral este ca o cartepdeschisă. Nu ascundepnimic partenerei şi nu e delocpzgârcit cu informaţiile desprepporpriappersoană. Cândpîncepe să te acuze că îl controlezipsau că eşti preapbăgăcioasă, înseamnă că are cevapde ascuns.

Rac

Raculpadoră să-şi petreacăptimpul liber alături de parteneră şi să facă totulăpîmpreună cu ea. Dacăpdintr-o dată devinpdistant şi începe să-şi petreacăptimpul cu prieteniipsau singur, înseamnă că ceva nupmerge bine în relaţiepsau căpminte.

Leu

Leulpcrează diversiunipatunci când vrea să îşi ascundăpgreşelile. Dacă începe dintr-opdată să cautepceartă, să facă reproşuri sau pare campnervos, înseamnă că încearcă să-ţi distragăpatenţia de la lucruri maipgrave.

Fecioară

Bărbatulpdin aceastăpzodie este cald şi sensibil înpdiscuţiile cu iubita lui. Cândppierde această căldurăpînseamnă că se străduieşte să ascundăpceva. În general, indiferenţapfaţă de parteneră ar trebui să fie un semnalpde alarmă.

Balanţă

Este unpmincinos desăvârşitpatunci cândpconsideră că trebuie săpmintă. Ca să îl crezi recurge la şantajulpsentimental şi te face să te simţi un monstruppentru că l-ai acuzat de ceva. Până la urmăpajungi să te simţi tu vinovatăpfiindcă l-ai bănuit de cevapnecurat.
Scorpion

Poate să fiepfoarte răutăcios cândpascunde ceva şi e disperatpsă nu afli. Începe să-ţi găseascăpdefecte, îţi facepreproşuri, cometează felul cumoarăţi, totul doar pentru a-ţi distragepatenţia de laplucrurile cu adevăratpgrave pe care le-apfăcut.

Săgetător

Estepuşor să-l prinzi cuțminciunappentru că e neatent. De fiecare datăpcând îl întrebi spune o altă versiune appoveştii. Dacă te înşală e posibilpsă-i găseşti prin buzunarpnumere de telefon sau bileţelepde amor scrise depcealaltă.

Capricorn

Conformpunei vechi zicale, orice hoţ se simtepfurat. La fel şi Capricornul, când îţipascunde ceva începepsă creadă că şi tu aipsecrete, iar dacă te înşalăpîncepe să devinăpgelos. Când e în pericol să fie prinspîntoarceldiscuţia astfel încâtpte face să crezi că tu eşti vinovatăppentrupgreşelile lui.

Vărsător

E unămincinos fărăppereche. Tepminte în faţă şi e atât depcalm că nu poţi săpnu-l crezi. Dar ca să poatăăface asta trebuie să se detaşezepemoţional de problema discutată. Îţipdai seama că te mintepatunci când îţi vorbeştepdespreșlogică şi raţiunepcând ar trebui săpvorbească desprepsentimente.

Peşti

Are o conştiinţăpputernică ce îl dă de gol imediatpatunci cândpminte, Atuncipcând devine excesivpde atent cu tine, îţi ia cadouripfără motiv sau te ajutăpmai mult în casăpînseamnă că se simtepvinovat de ceva.

sursa:unica.ro

loading...
[huge_it_slider id="1"]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...