Sora Claudiei Pavel a fost dată afară de la „Ferma”, după ce a încălcat regulile competiției. Acuzații grave

Răsturnare de situație la Ferma, în ediția de miercuri seara, 3 aprilie. Marți, sora Claudiei Pavel, Paula, a intrat în competiţie pentru a o răzbuna pe artistă, care a avut numeroase conflicte cu Brigitte Năstase, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Paula a fost eliminată după doar o noapte petrecută la fermă, după ce a încălcat grav regulamentul. Cât timp a stat în Fermă, bruneta a lansat o serie de acuzaţii foarte grave, lăsând să se înțeleagă că Brigitte ar fi otrăvit-o cu picături de ochi pe sora sa, care a început să acuze stări de rău imediat ce a ajuns în Bucureşti.

Mai mult, sora lui Cream nu s-a limitat la a face doar aceste speculaţii, ci şi-a dat lavaliera jos în repetate rânduri, deşi regulamentul interzice clar acest lucru. Mai mult decât atât, ea ar fi rugat-o pe Brigitte să o urmeze într-un loc mai retras unde i-a formulat foarte clar că a intrat în emisiune pentru a o discredita şi a-i plăti pentru comportamentul manifestat faţă de sora sa. Sora Claudiei Pavel a intrat la show-ul Ferma în ediția de marți, 2 aprilie 2019. Apariția Paulei a fost un șoc pentru Brigitte Sfăt, cea care a acuzat-o pe Claudia Pavel că ar fi avut o aventură cu unul dintre foștii ei soți. La Ferma, Brigitte Sfăt și sora Claudiei Pavel au avut o discuție pe această temă.
Citeşte întreaga ştire: Sora Claudiei Pavel a fost dată afară de la „Ferma”, după ce a încălcat regulile competiției. Acuzații grave

Loading...

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !