loading...

Teo Trandafir, mesaj după ce s-a spus că l-a ”apostrofat” pe Mircea Badea: ”Consider că e odios!”

Teo Trandafir, mesaj după ce s-a spus că l-a ”apostrofat” pe Mircea Badea: ”Consider că e odios!”

Teo Trandafir a luat atitudine după ce s-a spus că l-ar fi ”apostrofat” pe bunul ei prieten, Mircea Badea. Vedeta TV neagă cu vehemenţă vorbele care i s-au pus în gură şi spune că acesta este un gest ”odios”.

Teo Trandafir a postat pe o reţea de socializare mesaje prin care dezminte cu vehemenţă faptul că l-ar fi ”apostrofat” pe Mircea Badea pentru opţiunile sale politice.

Vedeta TV cataloghează gestul ca fiind unul odios şi spune că indiferent de faptul că gândesc diferit, Mircea Badea este cel mai bun prieten al ei.
”Consider ca e odios sa comunici cu prietenii care ti-au fost alaturi la greu, pe o pagina de socializare, la vedere. Consider odios ce mi s-a intamplat, cand un necunoscut a postat un punct de vedere al sau, ca si cand ar fi fost al meu. Odios!!! Sigur, poate nu gandim mereu la fel, Mircea Badea chiar el si eu, dar asta e problema noastra, nu a comunicatelor de presa. Poate reactionam diferit la stimuli exteriori, uneori, dar Mircea e pentru mine prietenul prin excelenta, cel cu care te bucuri, impartasesti lucruri, te regasesti si te certi, ca apoi sa revii la ceea ce te-a legat. Mi se pare rusinos sa pangaresti ceva sacru: prietenia personala. Verificati-va paginile de socializare. Ati putea pati ca mine. Apostrofarile odioase la adresa lui Mircea Badea nu sunt facute de mine”, le-a spus Teo Trandafir prietenilor ei virtuali.

loading...
[huge_it_slider id="1"]
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...