loading...

Tuncay a sărit la gâtul Andreei Marin: ”Este melodramatic şi chiar dezgustător cum…” Răspunsul ”Zânei” la acuzaţii

Tuncay a sărit la gâtul Andreei Marin: ”Este melodramatic şi chiar dezgustător cum...” Răspunsul ”Zânei” la acuzaţii

Tuncay Ozturk a pus din nou paie pe foc în scandalul cu Andreea Marin. Fostul soţ al ”Zânei” a postat pe Facebook un mesaj prin intermediul căruia o acuză voalat pe aceasta de adulter în afara ţării şi de faptul că se ascunde după statutul de mamă pentru a se victimiza şi a câştiga capital de imagine.

Vedeta îşi concentrează atenţia pe carieră, iar momentul acesta din viaţa ei este unul foarte încărcat. Andreea Marin este mereu pe drumuri, muncind din greu: ”Sunt în aeroport. Încerc să prind avionul. Merg la Cannes, la Festivalul de Film. Vor fi două zile de muncă”.

Tuncay Ozturk a lansat noul atac la adresa ”Zânei” după ce aceasta a spus că a cam avut dreptate referitor la infidelitatea acestuia: ”Sunt oameni care nu vor să vorbească despre viaţa lor personală şi oameni care spun că nu vor să vorbească despre viaţa lor privată, dar o fac ori de câte ori li se dă ocazia. Ca să fiu sincer, m-a plictisit acelaşi subiect din nou şi din nou dar observ că anumite persoane nu au obosit să scrie in continuu aceleaşi lucruri. Am preferat totdeauna să păstrez tăcerea dar din păcate, responsabilităţile care ţin de mine, precum angajaţii mei, victimele colaterale, familiile şi relaţiile acestora, m-au împins să neg din nou zvonurile. Nu am nicio relaţie în momentul de faţă. Luând în considerare faptul că 90% din minciuni provin mereu de la aceeaşi sursă media, acest lucru creează situaţia şi mai murdară. De asemenea, nu mă face decât să îmi fie milă de anumite persoane care sunt frustrate şi neajutorate. Au fost multe acuzaţii la adresa mea dar nu am încercat niciodată să intru în aceste discuţii timp de 7 luni, chiar dacă era dreptul meu să le răspund tuturor. Sper ca oamenii să îmi respecte decizia de a fi tăcut şi a nu mai folosi acest subiect chiar şi după şapte luni pe micile ecrane. Acum, fără niciun sentiment de ruşine din cauza minciunilor spuse, ei continuă să-mi acuze fidelitatea din timpul căsătoriei fără nicio probă ci doar cuvintele lor neruşinate. Oamenii din spatele acestor ştiri, ştiu cu adevărat ce înseamnă să înşeli în alte ţări, chiar în preajma copilului tău. Este melodramatic şi chiar dezgustător cum aceste persoane vorbesc acum despre principiile unei familii doar pentru a-şi crea o imagine, ajutate de rolul de mamă pentru a se victimiza deoarece prinde la public. Nu am dezbătut prea mult aceste acuzaţii ci doar am adăugat câteva cuvinte importante la momentul potrivit pentru a pune punct într-un mod elegant. O să încerc să mă comport la fel pentru a nu distruge imaginea falsă a unor oameni care a fost creată timp de mulţi ani.”

 sursa : cancan.ro
loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !