loading...

Ultimul drum pentru ILEANA CIUCULETE!

În momentul în care sicriul cu trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete a fost scos din biserică, pe cer a apărut soarele. Mai multe persoane şi-au făcut semnul crucii, fiind convinse că apariţia soarelui pe cer chiar în acel moment este un semn divin. „Maică, s-a deschis cerul spre Rai să o ia pe Ileana! Doamneeee!!! Sufletul ei bun pleacă la cer pe aici, în faţa ochilor noştri. Dumnezeu a ştiut că am iubit-o atât de mult şi a vrut să ne arate cum o ia la El. De acum înainte, vocea de aur a ei va cânta în Tărâmul Nemuririi”, a spus o bătrână venită să asiste la ceremonia funerară.

Soarele a apărut pe cer în momentul în care sicriul Ilenei Ciuculete a fost scos din biserică
Soarele a apărut pe cer în momentul în care sicriul Ilenei Ciuculete a fost scos din biserică

UPDATE 14:23 Slujba de înmormântare s-a terminat. Ileana Ciuculete este dusă la locul de veci

UPDATE 14:20 Cornelia Catanga este şi ea foarte afectată de dispariţia Ilenei Ciuculete. Interpreta a fost la un pas să leşine şi a avut nevoie să fie sprijinită de apropiaţi! Cornelia Catanga a ieşit din biserică plângând în hohote. „De ce, Doamne? Oare exişti, Doamne? Arată-ne! Arată-ne! Arată-ne, Doamne, că exişti”, a spus, foarte îndurerată, Cornelia Catanga. Cineva a rostit: „Dumnezeu să o ierte!”, moment în care Cornelia Catanga i-a replicat: „Să nu o ierte! Nu a făcut rău nimănui! A fost o fată bună! A fost o colegă extraordinară! A fost cea mai bună prietenă a mea”.

Cornelia Catanga, la un pas de a leşina! Artista a avut nevoie de sprijinul apropiaţilor
Cornelia Catanga, la un pas de a leşina! Artista a avut nevoie de sprijinul apropiaţilor

UPDATE 14:17 Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai bune prietene ale Ilenei Ciuculete, a mărturisit că nu a ştiut că Ileana era grav bolnavă. „Am fost foarte bune prietene, timp de mulţi ani, şi nu îmi vine să cred că Ileana nu mai este. Când veneam împreună la filmări o simţeam ca pe un om foarte trist. Nu l-a lăsat nici pe Cornel să spună nimic despre durerea ei, nici măcar copiilor. Băieţii ei sunt distruşi, şi-au pierdut sprijinul pe această lume, ei îmi povesteau că atunci când o sunau ba era veselă, ba era tristă. Cred că ea şi-a ascuns suferinţa şi a simţit ceva”, a spus Maria Dragomiroiu.

UPDATE 14:12 Mamei Ilenei Ciuculete i s-a făcut rău la înmormântare

loading...
[huge_it_slider id="1"]
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...