loading...

Utilizarea ceaiului de cimbru reduce încărcătura virală din organism

Cimbrul este popular  de secole întregi și a fost frecvent utilizat pentru a trata diverse afecțiuni, de la gripă la crize epileptice. Preoții Evului Mediu, amestecau cimbru cu lavandă în cantități egale și stropeau podelele bisericilor pentru a scăpa de mirosurile nedorite. Mai mult, era folosit pentru vindecarea rănilor și prevenirea infecțiilor dacă era aplicat zdrobit pe zonele afectate.

Grație terpenoidelor pe care le conține, cimbrul previne cancerul

”Cimbrul este bogat în vitamine și minerale, inclusiv fier, potasiu și calciu, toate fiind extrem de benefice pentru formarea corespunzătoare de celule roșii în sânge, reglarea tensiunii arteriale, precum și distribuția de antioxidanți în organism. De asemenea, este bogat în acid folic, vitamine din complexul B, vitamina A și C – afirmă dr. în farmacie Anca Daniela Raiciu – iar surprizele pe care ni le oferă acest mic arbust nu se opresc aici:

Ceaiul de cimbru are proprietăți puternice de prevenire a cancerului deoarece este bogat în terpenoide. Studiile au arătat că aportul regulat de cimbru crește cantitatea de DHA în membranele din rinichi, creier și celule cardiace, iar cercetări făcute în Germania demonstrează că are efecte terapeutice certe în infecțiile respiratorii acute, fapt pentru care îl recomandăm în toate procesele inflamatorii de cauze infecţioase ale căilor respiratorii superioare și inferioare, de la răceală, guturai, stări gripale, bronşită acută şi cronică la laringită, faringită, calmarea tusei, astm bronşic.

Utilizarea sa regulată va reduce încărcătura virală în organism, deci este excelent în cazul lupusului, tinnitusului, sindromulului de oboseală cronică, scleroză multiplă, fibromialgie, vertij, tiroidita Hashimoto și artrita reumatoidă. Pentru a susține lupta alternativă împotriva acestor afecțiuni, faceți o cură de 2-3 luni și beți ceai de cimbru în fiecare dimineață – îndeamnă interlocutoarea noastră.

Vreau să menționez în mod aparte că HOFIGALUL desface pe piața românească ceai de cimbru obținut din plante ecologice 100% ce provin dintr-un mod de producţie ce exclude utilizarea produselor chimice de sinteză, pesticide, fungicide, ierbicide, îngrăşăminte, deci este un ceai perfect terapeutic, în adevăratul înțeles al termenului!

Vă propun ca într-un articol viitor să vorbim și despre uleiul volatil de cimbru în miere de albine  – un produs excepțional prin utilitatea sa”,  conchide A.D.Raiciu.

Cum poți comanda și care este modul de administrare

Ceaiul ecologic de cimbru se prepară din 1-2 plicuri x 1g la 250 ml apă fierbinte, prin infuzare timp de 5-10  minute.
Infuzia se consumă neîndulcită, călduţă, de 2-3 ori pe zi între mese sau ori de câte ori este necesar.

Produsul se găsește în farmaciile HOFIGAL din toată țara, în farmaciile partenere, dar cel mai simplu poate fi comandat online dând click pe “comandă acum”.

loading...
[huge_it_slider id="1"]
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...