loading...

Veste extrem de trista! Tony Rosato a murit

A muritaTony Rosato, unuladintre cei mai cunoscutiaactori de comedie din lume. Actorulacanadian a devenit cunoscutadatorita programelor „SaturdayaNight Live” si „SCTV”. Acestaas-a stins din viata la varstaade 62 de ani, scrieapresa de la Toronto.

Persoanaacare a anuntat decesulamarelui comediant a fost agentulasau, Larry Goldhar. Nu se stie cu exactitateacauzele mortii, insa Goldharasustine ca cel mai probabil a suferitaunainfarct.

TonyaRosato s-a nascut la Napoli, in Italia, pe 26adecembrie 1954. Acesta a emigrataimpreuna cu familia sa in Canadaainca de la varsta de 4 ani. Tony aalocuit de-a lungulavietii sale in trei orase dinaCanada, la Halifax, OttawaasiaToronto.

A datavocea lui Luigiadin „Aventurile lui SuperaMario”

A cunoscutacelebritatea datoritaasketchurilor facuteaalaturi de MartinaShort si Robin Duke in show-urileatelevizate „SaturdayaNight Live” si „SCTV”. Rolul pentru care a devenitapopular este al bucataruluiacare face dezastru in bucatarie, pe numeaMarcello.

sursa:teotrandafir.com

4 regulipale relatiilorpsanatoase, de lungapdurata

Esti in cautareaaunei relatiiafericite care saadureze? Ar trebui sa cunostiacateva lucruri despre energiileaoamenilor, dar si despre felul in care felul vostru de a fi va poateainfluentaarelatia.Descoperaacare sunt cele 4 reguli ale relatiilorasanatoase, de lungaadurata.

1. Atragemaceea ceasuntem

Cu cataemani o energieapozitiva cu atat mai multaatragi oameni maiabuni in jurulatau. Daca vei oferiadragoste, vei primiaacelasi lucru. Inaprincipiu, primul pas peacare ar trebui sa-l faci este saadefinesti ce inseamnaapozitivismul pentru tine si ce inseamnaaca si atitudine si comportamentainarelatiile cu cei din jur. Incearca sa vezi totaceea ce este mai bunaintr-un om, mai ales candavine vorba de partenerulatau.

2. Intuitiaaeste cea mai potrivitaapentru a face cele mai buneaalegeri

Relatiileapot fi inselatoareauneori. Ca totul sa functionezeaconformaplanului tau intr-oarelatie, este important sa tiiaseama si de elementele simple pe care in majoritateaatimpului le evitam. Unul care seaadevereste a fi real, este instinctul pe care il detinemaindiferent de context. Chiar daca in cazurileacelebre, atractiaafizica este cea care primeaza ar fiabine sa tiiacont si deaintuitia ta.

3. A vedeaapotentialul in oameni, te faceamaiaatragatoare

In loc saaaccentuezi parteaanegativa a unuiaindivid, alege sa te axezi pe calitatileasale si sa-laincurajezi. Fa-o intr-unamod subtil si apoiaurmeaza-tiaprincipiul de a oferi energieapozitiva. Trebuie sa realizezi ca oamenii ageneral au anumiteacalitati mai bune sau mai putinabune. Asadar, esential este saaincerci sa transformiatotul intr-oacalitate.

4. A oferiaceva cu dragoste iti daaun sentimentaunic

A oferiacevaacuiva, ar trebui sa stimulezeaun sentiment deabucurie, iar daca nu oaface, inseamna ca ceva esteagresit. Ideeaaeste sa oferi tot timpul oameniloraceea ce au nevoieafara sa astepti ceva inaschimb. Esteabine sa il apreciezi si il surprinziaoricand pe partenerul cu gesturiafacute dinasuflet.

sursa:elle.ro

loading...
[huge_it_slider id="1"]
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...