loading...

VICTOR SLAV a dezvăluit în DIRECT de ce a acceptat să preia postul de prezentator, în locul lui MĂDĂLIN IONESCU!

VICTOR SLAV a dezvăluit în DIRECT de ce a acceptat să preia postul de prezentator, în locul lui MĂDĂLIN IONESCU!

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav formează unul din cele mai sudate cupluri din showbizul de la noi, iar asta poate şi pentru că s-au despărţit deja o dată, au divorţat şi au descoperit apoi bucuria de a fi din nou împreună. Acest lucru se vede din toate mesajele pe care le afişează Bianca!

Şi pe plan profesional le merge de minune în prezent, fiindcă Victor Slav a pus mâna pe postul de prezentator ocupat până acum de Mădălin Ionescu. Astăzi, în emisiunea prezentată de Teo Trandafir, Victor a afirmat în glumă că: „Adevăratul motiv pentru care am acceptat invitaţia postului este din cauză că nu ştiam ce scuză să îi mai ofer Biancăi atunci când ajungeam târziu acasă”.

Iubitul Biancăi Drăguşanu a redevenit însă rapid serios şi s-a emoţionat atunci când a venit vorba de fetiţa lui: „Nu am avut emoţii, am început rapid să o spăl să am grijă de ea, a fost ceva natural. Normal, Bianca era mereu foarte panicată şi îmi spunea să am grijă. Cred că a fost atât de uşor fiindcă am şi văzut la alţi prieteni care aveau deja copii cum se face. Ajung acasă pe la două noaptea, adorm imediat, la şase Sofia e deja în picioare, dar se ocupă ajutoarele noastre, mama şi mama Biancăi, fără de care nu ştiu ce ne-am fi făcut. Reuşesc să dorm până la nouă, când deja bebeluşa trezeşte toată casa”. Discuţia i-a trezit şi lui Teo Trandafir amintiri emoţionante, despre primele clipe în care şi-a strâns fetiţa în braţe: „Când m-am trezit şi eu cu fiica mea în braţe, ea avea două luni doar, mi-a fost atât de teamă să o ţin, să nu o rănesc din greşeală, încât îmi tremura şi ficatul în mine”.  SURSA: CANCAN.RO

loading...
[huge_it_slider id="1"]
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...