10 iulie 2021: fenomen rar. Luna nouă în Rac aduce schimbări

Luna Nouă din 10 iulie 2021, va intra în semnul Racului. Energia Racului se referă la îngrijirea și hrănirea relațiilor noastre – și, deoarece luna nouă inspiră o resetare colectivă, ne putem aștepta ca răspunsurile noastre emoționale să fie provocate de această fază lunară. Exersarea asumării responsabilității pentru răspunsurile noastre emoționale obișnuite va fi de folos tuturor semnelor zodiacale. A rezista impulsului de a sări în sus și de a ne apăra, luând în considerare modul în care îi afectăm pe ceilalți din punct de vedere emoțional este lecția principală.

a

Deoarece planeta guvernatoare a Racului este Luna, este extrem de imperativ să știi exact cum va afecta Luna nouă din iulie semnul tău zodiacal.

În plus, vom asista la o tranziție dificilă pe măsură ce armoniosul Venus se află în cuadratură cu tulburătorul și scandalosul Uranus pe 8 iulie. Acest aspect conflictual ar putea provoca surprize neplăcute în cadrul relațiilor noastre, care sunt prea tulburătoare pentru a trece cu vederea. Deoarece Venus este staționată în Leu în timpul lunii noi, aspectul conflictual cu Uranus va ilumina orice conflict emoțional din cadrul relațiilor noastre și va scoate la lumină adevăruri dure.

Cum te afectează Luna nouă în Rac

Luna nouă este o invitație deschisă pentru toate semnele zodiacale de a face un bilanț al celor mai profunde relații ale noastre, precum și al modului în care acestea ne afectează emoțional și ne încurajează să implementăm o rutină solidă de îngrijire de sine. Citește mai departe pentru a afla cum va afecta luna nouă din 10 iulie 2021 fiecare semn zodiacal.

Berbec

Fundațiile din familia și căminul tău se schimbă, permițând relațiilor să crească și să evolueze. Aceasta este o perioadă de aprofundare a ideilor și perspectivelor de viitor. Trecutul poate crea un viitor măreț, dacă ești dispus să creezi structurile care trebuie reconstruite și restaurate de tine în acest moment.

Taur

În loc să vii dintr-un loc emoțional atunci când trebuie să comunici cu ceilalți, încearcă să implementezi caracterul practic și realitatea în comunicarea ta. Acest lucru îți va permite să porți conversații bazate doar pe faptele concrete, fără a avea atașate sentimente care nu au legătură cu situația respectivă.

Gemeni

Chestiunile legate de bani ajung în acest moment la limită, forțându-te să contemplezi modalități inovatoare de a crea un plan de economii eficient. Cu cât pui mai mulți bani deoparte pentru zile negre, cu atât mai mulți bani vei putea cheltui atunci când ai nevoie sau pentru distracție ori de câte ori vei avea nevoie.

Rac

Emoțiile tale sunt mari în acest moment, ceea ce te va face să faci un pas înapoi și să îți evaluezi sentimentele dintr-o perspectivă nouă și diferită. Având o minte deschisă atunci când vine vorba de înțelegerea propriilor emoții, vei putea ajunge la motivul pentru care le simți.

Leu

Folosește această perioadă ca pe un moment de vindecare. Acest lucru va necesita să faci un pas înapoi și să te concentrezi asupra nevoilor tale. Implantează-ți grijă de sine pentru a te vindeca. Odată ce vă reparați inima sau luați măsuri active pentru a face acest lucru, vă puteți permite un moment de pace și emoții pozitive.

Fecioară

Relația pe care o aveți cu prietenii este pe cale să se schimbe. În bine sau în rău, va trebui să decizi cine merită timpul și energia din echipa ta. Cei care nu sunt, nu merită atenția și afecțiunea ta, pentru că nu-ți răspund pe deplin la sentimente.

Balanță

Se deschide o nouă poziție la locul de muncă, pentru care ești în linie dreaptă. Dacă îți dorești postul, atunci trebuie să vorbești și să le spui superiorilor tăi că este în viziunea ta periferică. Acest lucru vă va asigura că sunteți în cursa pentru post, promovare și mărire de salariu.

Scorpion

Încercați să ieșiți din normă în timpul acestei luminări. Îmbrățișează un proiect sau o filozofie care îți vorbește la nivel sufletesc. În momentul în care vei renunța la convingerile status quo-ului datorită convingerilor tale nou găsite, vei simți un sentiment de pace care îți va pune stăpânire pe gânduri.

Săgetător

Este timpul să-ți plătești datoriile, atât karmice, cât și monetare. Asigurându-te că ai fost cuminte cu banii și emoțiile datorate îți va permite să-ți evoluezi finanțele. De asemenea, vei simți că ți se ridică o greutate de pe umeri, deoarece presiunea financiară va deveni mult mai ușoară datorită acestei lumini.

Capricorn

Relațiile necesită multă muncă și, în acest moment, ești dispus să depui efort pentru a te asigura că acestea prosperă. Dimpotrivă, este posibil să întâlnești pe cineva nou cu care ai o conexiune instantanee. Cunoaște-i mai bine înainte de a te angaja să lași relația să crească.

Vărsător

Te-ai tăiat în munca ta în ultima vreme, motiv pentru care această Lună nouă în Rac este momentul să faci un pas înapoi și să te conectezi cu tine însuți la un nivel mai profund. Reînvierea rutinei zilnice fără presiunea muncii te va ajuta să găsești mai multe momente de liniște și relaxare.

Pești

Este timpul să faci un salt curajos și să faci mișcări îndrăznețe în viața ta sentimentală. Fii mare și extra cu afecțiunea ta. Fă-ți cunoscute fără ezitare intențiile față de o persoană îndrăgostită și fă pași mari pentru a te uni cu persoana pe care o iubești pentru o întâlnire intimă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com