AD

HOROSCOP

10 lucruri care ne plac la nativii zodiei Leu

todayaprilie 28, 2017

Background
share close
AD
AD

Leul este unul dintre cele mai puternice semne astrologice din horoscop, fiind caracterizat de voinţă, energie şi curaj. Iată ce anume ne mai place la această zodie…

1. Sunt persoane cărora le place să trăiască bine şi luptă pentru tot ceea ce îşi doresc.

2. Au o energie de invidiat şi pot fi activi zile întregi, mai ales atunci când au programul foarte încărcat.
3. Sunt petrecăreţi. Poate cei mai petrecăreţi din horoscop. Însă lor nu le plac petrecerile cuminţi, ci acelea grandioase, care rămân în amintirile tuturor.

4. Sunt buni conducători. Leii sunt făcuţi să fie lideri şi se vor remarca oriunde vor merge.

5. Sunt curajoşi şi le insuflă asta şi celorlalţi din jurul lor. Leii nu se sperie prea uşor nici de situaţiile de criză, nici de momentele mai grele din viaţă. Ei ştiu că în final totul se va termina cu bine.

6. Sunt optimişti. E imposibil să cunoşti un leu negativist. În cel mai rău caz pot avea episoade de depresie, dar le vor depăşi cu bine pentru că în sinea lor ştiu că totul se va rezolva, mai devreme sau mai târziu.

7. Sunt miloşi. Leii nu pot trece indiferenţi pe lângă un om sau un animal aflat în suferinţă. Ei vor face tot ceea ce le stă în putinţă pentru a-i ajuta pe cei din jur.

8. Sunt afectuoşi. Ei au mare nevoie să primească dragoste, dar o şi oferă, la rândul lor, necondiţionat.

9. Sunt buni mediatori. Pentru că sunt puternici emoţional, leii au darul acesta de a reuşi să-i facă pe cei din jur să îi asculte.

10. Sunt haioşi. În general nu sunt cei mai amuzanţi oameni din horoscop, dar ştiu cum, şi mai ales când, să spună o glumă bună, care să îi distreze pe toţi cei din jurul lor.

sursa:libertatea.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com