AD

CURIOZITATI

10 produse din China pe care NU trebuie să le consumi NICIODATĂ! unele au fost interzise în toată lumea!

todayianuarie 26, 2018

Background
share close
AD
AD

Ştim cu toţii că foarte multe dintre produsele pe care le consumăm zi de zi sunt extrem de toxice. Din păcate nu am ajuns, ca popor, în stadiul în care să ne monitorizăm foarte bine alimentaţia. Autorităţile din România au descoperit de curând că multe dintre produsele importate la noi în ţară nu sunt de o calitate superioară, mai ales că nu sunt în conformitate cu normele europene.

O altă ştire care a făcut înconjurul lumii a fost aceea în care inspectorii au descoperit faptul că orezul din China este făcut din plastic pur, ceea ce înseamnă că oamenii au consumat platic timp de ani întregi. În lumea extrem de toxică în care trăim, nu există risc pe care trebuie să ni-l asumăm, pentru că totul ajunge să fie cancerigen.

Orezul din plastic este foarte dăunător sistemului digestiv şi hormonilor, pentru că toate chimicalele din plastic imită estrogenul, ceea ce înseamnă că nivelul hormonal creşte foarte tare în corp, atunci când este digerat. Unul dintre cele mai mari riscuri îl prezintă cancerul de sân.

Aşadar, nu doar faptul că mâncarea din China este importată de la mare distanţă, ceea ce înseamnă din start că nu este proaspătă, dar şi conţinutul este îndoielnic şi dăunător.

Iată care sunt câteva dintre cele mai importante produse pe care trebuie neapărat să le eviţi:

Peştele Tilapia – aceste peşte este destul de comun în China, dar este cel mai toxic şi mai nesănătos peşte pe care îl poţi mânca vreodată. Un peşte Tilapia mănâncă absolut tot ce găseşte în apă, spre deosebire de alţi peşti.

Peştele Cod – codul este alt tip de peste care este crescut în crescătorie piscicolă, şi este extrem de nesănătos pentru că trăieşte în propriile deşeuri.

Merele chinezeşti – 50% dintre merele din America vin din China, iar această ţară este una care încă foloseşte foarte multe pesticide. Autorităţile chineze nici nu au început să facă investigaţii în legătură cu reziduri şi chimicale din toate produsele, dar se ştie că este o ţară cu un nivel foarte ridicat de poluare. Încercaţi să evitaţi toate sucurile de mere care vin din China, mai ales că au un conţinut puternic de zahăr şi este amestecat cu alte sucuri din legume.

Ciuperci procesate – unele companii din China încalcă legea şi etichetează produsele procesate ca a fi organice. 34% dintre ciupercile din China sunt extrem de toxice.

Usturoiul chinezesc – usturoiul din China este stropit cu atât de multe chimicale, încât acestea se simt la gust.

Carnea de pui – calitatea puilor veniţi din China este foarte îndoielnică, pentru că sunt plini de pesticide şi trăiesc într-un mediu poluat. Carnea de pui este plină de toxine şi poate afecta foarte tare sănătatea.

Orezul de plastic – aşa cum am mai menţionat, orezul din plastic este fabricat în continuare, şi se pare că este fabricat din cartofi şi o răşină sintetică. Acesta rămâne foarte tare după fierbere, iar efectul pe termen lung poate să fie chiar cancerul.

Noroi vândut că piper negru – un producător din China a strâns noroi şi l-a vândut că piper negru. De asemenea, acesta a vândut faină ca piper alb, pentru că regulile din China nu sunt atât de stricte, în aşa fel încât nu se verifică produsele.

Sare industrială – astfel de sare nu se poate consuma de către oameni, şi se pare că a fost vândută drept sare de masă timp de 13 ani! Această sare poate cauza probleme mentale şi fizice, probleme cu tiroida, dar şi cu sistemul reproducător.

Mazăre – acestea au fost create din boabe de soia, în care s-a adăugat colorant alimentar verde, şi alte chimicale foarte periculoase pentru corpul uman. Multe dintre aceste chimicale sunt interzise pentru a fi folosite în produse alimentare, pentru că pot cauza cancer, şi reduc abilitatea corpului de a absorbi calciul. Acestea rămân la fel de tari după ce au fost fierte, şi se poate vedea cum apa devine verde, în urma colorantului alimentar.

China produce cele mai toxice produse alimentare şi nu trebuie niciodată să mai folosim niciodată alimente importate de aici. Deşi poate că ajungem să nu realizăm, alimentaţia nesănătoasă are un impact foarte mare asupra sănătăţii, mai ales dacă stăm să ne gândim că ajungem să ne cultivăm propriile produse foarte rar.

Oamenii evită să se gândească la modul în care ne afectează sănătate produsele de proastă calitate, mai ales cele care vin din ţări îndoielnice şi foarte poluate, pentru că se uită întâi la preţ şi apoi la conţinut.

Deşi nu ar trebui să existe această gândire se pare că sărăcia obligă omul să ia decizii destul de proaste atunci când vine vorba despre alegerile culinare, şi este de înţeles.

Autorităţile române ar trebui să interzică cu desăvârşite importul proselor care au o calitate proastă, mai ales că cele din România sunt cele mai gustoase, şi în acest fel, încurajăm şi micii afacerişti de la noi din ţară.

sursa dot.ro

20 de articole pe care continuăm să le folosim după data de expirare

Avem toate lucrurile la domiciliu, care sunt stocate de ani de zile și chiar decenii. Par a fi veșnice pentru noi, dar majoritatea sunt de fapt limitate de o dată de expirare, după care elementele devin inutile și, eventual, chiar periculoase.

Iată o listă cu cele mai obișnuite obiecte de uz casnic care au de fapt o dată de expirare. Verificați dacă astfel de “comori” sunt stocate în casa dvs.

Peroxidul de hidrogen – 2 luni
Peroxidul de hidrogen este depozitat la medicamente, dar foarte puțini știu că în formă deschisă își pierde proprietățile după 2 luni. Chiar și unul sigilat va expira după un an.

Condimente – 2 ani
Veste proastă pentru cei cărora le place să colecteze tipuri rare de condimente! Va trebui să vă reîmprospătați proviziile după 2 ani, deoarece mirodeniile tind să-și piardă proprietățile și aromele după ceva timp.

Pantofi sport – 250 de mile sau 6 luni
Atunci când utilizați pantofi sport, sistemul lor de absorbție a șocurilor, tălpile și spatele se uzează rapid. Pantofii de alergare trebuie schimbați la fiecare 250 de mile și pantofi pentru alte activități sportive după 6 luni de utilizare obișnuită.

Pungi de ceai – 6 luni
Chiar și în ambalaje închise și etanșate, pungile de ceai nu mai sunt potrivite pentru băut după 6 luni din cauza capacității frunzelor de ceai de a fermenta.

Ochelari de soare – 2 ani
Razele ultraviolete au un efect negativ asupra lentilelor. După ceva timp, lentilele permit trecerea mai multor raze. Durata de depozitare exactă este determinată de fiecare fabricant individual, dar este recomandat să vă schimbați ochelarii de soare o dată la 2 ani.

Pasta de dinți și periuța de dinți – 1 an și 3 luni
O periuță de dinți trebuie schimbată la fiecare 3 luni, pentru a nu se transforma într-un incubator de bacterii. Pasta de dinți trebuie păstrată cel mult 1 an după deschidere. Prin urmare, dacă aveți un tub de călătorie mic, verificați data de expirare.

Prosoape – 3 ani
Pe lângă faptul că prosoapele umede reprezintă un mediu ideal pentru dezvoltarea bacteriilor, spălările frecvente pur și simplu strică țesătura. Spălarea la temperaturi ridicate face acest lucru de câteva ori mai rapid. Se recomandă schimbarea prosoapelor noi la fiecare 3 ani.

Pieptene – 1 an
Perioada de valabilitate a pieptenului sau periei de păr este de numai un an, chiar dacă le curățați și spălați în mod regulat. Dupa aceasta perioada se poate provoca matreata si probleme cu parul.

Perii de machiaj și bureți – 5 ani și 6 luni
Nu numai că trebuie să vă spălați periile de machiaj după fiecare utilizare, de asemenea să le reîmprospătați la fiecare 5 ani – pielea vă va mulțumi pentru asta. Buretele trebuie reînnoit la fiecare 6 luni.

Sutien – 2 ani

citeste continuarea pe sanatateminucuminut.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com