ASCULTA LIVE ASCULTA FX NET RADIO
Frunzele sale au de patru ori mai multa vitamina P decat citricele, mai mult caroten decat morcovii si atat de multa vitamina C si E incat organismul are un efect real de imbunatatire a sanatatii si de intinerire dupa o ceasca de bautura proaspat preparata. Cocktailul cu vitamine are proprietati de purificare a sangelui, polifenolul indeparteaza agentii cancerigeni, sarurile de metale grele.
De fapt, nici o detoxifiere nu merge fara citrice. Deoarece aceste fructe sunt sarace in calorii si sunt pline de vitamina C si acizi organici foarte sanatosi. Si va sfatuim sa aruncati o privire mai atenta la grapefruit – exista ceva in el care ajuta ficatul sa se curate de toate impuritatile. Ingredientul secret este naringenina sau flavonoidul, o vitamina care ajuta ficatul sa curete sangele si sa descompuna celulele adipoase. Si naringenina se ascunde intr-o coaja densa, care este invaluita in fiecare felie de grapefruit. Din cauza lui citricele au un gust amar.
Acest condiment galben stralucitor oriental este inzestrat cu o misiune separata: vindecarea. A devenit clar pentru omenire cu atat de mult timp in urma ca este deja dificil sa spunem cum radacina de turmeric zdrobita este folosita mai des – ca condiment sau ca medicament pentru ficat. Este vorba despre compozitia chimica a plantei, saturata cu uleiuri esentiale rare, vitamine si minerale. Curcumina (ingredient activ) declanseaza procese regenerative in ficat, refacerea celulelor deteriorate, elimina excesul de colesterol, promoveaza productia de bila si curatarea toxinelor. Si unii experti atribuie turmericul pe lista condimentelor care ard grasimi , pentru care este un plus separat.
Stiti cate substante sanatoase sunt continute in fructul dulce care ne este familiar din copilarie? Si cea mai importanta „realizare” a unei pere este prezenta unei cantitati mari de siliciu, fier, cupru si cobalt in ea. Aceste microelemente la nivel biochimic ajuta organismul sa efectueze metabolismul, toate reactiile redox si sa elimine toxinele.
Daca nu va lasati purtati cu cantitatea, limitandu-va la doua lingurite de ulei pe zi, atunci corpul va fi extrem de recunoscator. Uleiul vegetal presat la rece (apropo, nu numai uleiul de masline, ci si uleiul de porumb, floarea-soarelui sau seminte de in) contine acizi grasi, vitamina E a tineretului, precum si potasiu, calciu, sodiu, fosfor, fier si multi alti compusi care scade nivelul de colesterol. uleiul este un agent coleretic si previne obezitatea, curatand organismul de toxine. Uleiul, in ciuda continutului ridicat de calorii, este considerat un produs dietetic, deoarece acidul oleic din compozitia sa ajuta la procesarea grasimilor.
Daca radeti legumele radacinoase proaspete, adaugati o picatura de suc de lamaie si o lingurita de ulei de masline, obtineti o salata de vitamine care este buna pentru ficat. Sfecla si morcovii sunt bogate nu numai in minerale si fibre, ci si in betacaroten, o substanta care lupta impotriva radicalilor liberi, ajutand la eliminarea efectelor radiatiilor electromagnetice si a intoxicatiei . Sucul de sfecla rosie si morcov imbunatateste fluxul sanguin, mareste hemoglobina si stimuleaza productia de enzime digestive, inclusiv a bilei.
Ar fi mai corect sa spunem ca plantele – surse de clorofila sunt utile pentru ficat: verdeata, in special patrunjel si spanac, grau, ovaz si muguri de orz, broccoli. Clorofila este un pigment verde, un stimulent natural al sistemului digestiv si cardiovascular, ajuta la eliminarea toxinelor si la curatarea naturala a ficatului. Cea mai usoara cale este de a introduce ierburi proaspete in dieta zilnica – doar aproximativ 50 de grame, iar corpul va primi portia de detoxifiere.
Pulpa galbena are un puternic efect diuretic si coleretic, ceea ce inseamna ca face fata cu usurinta absorbtiei si excretiei substantelor nocive din organism. Si la fel de usor de luat pentru procesul de recuperare. Dovleacul este un produs dietetic, usor si sanatos; este recomandat celor care sufera de ciroza sau hepatita.
Fructul acestui copac vesnic verde de peste mari are multe virtuti. Toti cei care adera la o nutritie adecvata includ avocado in dieta lor. Si pe buna dreptate, deoarece in compozitia chimica exista compusi care activeaza activitatea glutationului, care, la randul sau, amelioreaza corpul de urme de intoxicatie. Si alte componente – acizi omega-6, proteine, minerale si vitamine – refac ficatul dupa infectii.
Pepenele dulce si suculent nu este doar un desert excelent, ci si un agent profilactic natural pentru functionarea organelor hematopoietice si a glandelor endocrine. Pepenele verde este, de asemenea, considerat un afrodisiac .
Nicio dieta nu este completa fara aceasta leguma. Varza are un continut ridicat de vitamina C si accelereaza productia de enzime pentru digestie si imbunatateste procesele metabolice. Fibra – in varza de toate soiurile, in exces, ca absorbant, absoarbe cu usurinta substantele nocive, curatand ficatul si le elimina din corp.
Sursa: https://fabricatinromania.info/
Written by: admin