AD

CURIOZITATI

12 semne promițătoare că EL își dorește să fie iubitul tău

todayfebruarie 6, 2018

Background
share close
AD
AD

În clasa a cincea, atunci când am avut primul prieten, lucrurile au fost foarte simple: mi-a trimis un bilețel pe care scria „vrei să fii prietena mea?”. Eu i-am trimis înapoi bilețelul, pe care am scris cu litere de tipar „DA” și, ca să fie treburile clare, am desenat dedesubt și o inimioară. Evident, „relația” noastră nu însemna mare lucru, dar un lucru era cert: era oficială.

1. I-ai cunoscut prietenii
Dacă un bărbat își dorește o relație serioasă, îți va face cunoștință cu prietenii săi. Și asta din două motive: în primul rând, pentru că se mândrește cu tine și în al doilea rând, pentru că își dorește aprobarea lor. Dacă te-a prezentat cercului său de apropiați, înseamnă că are intenții serioase.

2. Te invită la cină
Dacă vă întâlniți doar acasă și nu ieșiți niciodată în oraș, probabil că nu vrea să fie văzut împreună cu tine sau nu crede prea mult în relația voastră. Dacă nu are nici o problemă să se afișeze cu tine în oraș, în locuri populare, înseamnă că nu are motive să fie discret.

3. Nu se mai vede cu alte femei
Știu că asta ar putea fi condiția majoră care să definească o relație de cuplu, dar în ziua de azi lucrurile sunt foarte fluide pe acest palier. Dacă ai dubii în ceea ce privește dezactivarea conturilor sale de pe aplicațiile de dating, dacă ți-e teamă să inițiezi o conversație pe această temă, atunci cu siguranță nu ești încă pe un teritoriu sigur. Doar atunci când îți va spune fără echivoc că nu se mai vede cu alte femei, se poate califica la statutul de „prieten oficial”.

4. Îi pasă dacă ai (sau nu orgasm)
Un tip care are orgasm și care se întoarce apoi pe partea cealaltă, fără să-i pese dacă și tu ai terminat sau nu, cu siguranță nu este iubitul tău. Un bărbat care ține la tine va dori să fii satisfăcută din toate punctele de vedere, dar mai ales sexual.

5. Te invită să-i cunoști părinții
Acesta este unul dintre indiciile cele mai evidente că are intenții serioase în ceea ce te privește, dar nu este cert în totalitate. Mai ales în timpul Sărbătorilor, asigură-te că nu este doar foarte disperat să le facă pe plac părinților și să pară că este și el „în rândul lumii”, pentru ca apoi să dea bir cu fugiții în ianuarie.

Advertisement
6. Știe când este ziua ta
Nu numai că își amintește data, dar o și sărbărtoriți împreună! Și îți face și un cadou, care dovedește că s-a gândit la tine.

sursa:elle.ro

15 lucruri pentru care nu trebuie să-ţi ceri iertare niciodată

Iată 15 lucruri pentru care niciodată nu trebuie să cereți scuze, dacă doriți să trăiți fericiți și liberi:

-Nu vă cereți scuze pentru riscuri atunci când toată lumea vă spune să urmați o cale predeterminată.

-Nu vă cereți scuze pentru decizia de a vă distanța de cei care nu vă tratează bine.

-Nu vă cereţi scuze pentru că vă iubiţi, pentru că iubirea de sine este începutul dragostei faţă de alte persoane.

-Nu vă scuzați pentru că nu acordați atenție celor care vă ţin minte numai atunci când au nevoie de ajutorul vostru.

-Nu vă cereţi scuze pentru că faceţi ceea ce vă place, chiar dacă oamenii cred că e prostește.

-Nu vă cereţi scuze pentru că sunteţi simplu într-o lume complicată plină de stres și anxietate.

-Nu vă cereţi scuze pentru că spuneţi ceea ce credeţi, chiar dacă acest lucru contravine opiniilor altora.

-Nu vă cereți scuze pentru că ați făcut greșeli din care ați învățat și pe care nu le mai repetați.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com