15 oameni care știu cu adevărat ce înseamnă o zi proastă

În timp ce majoritatea dintre noi avem ocazional o zi proastă în care nimic nu pare să meargă bine pentru noi, unii oameni au capacitatea de a găsi probleme indiferent de situație. Dar șirul ghinionului le oferă adesea acestor oameni o abilitate extraordinară de a transforma chiar și cele mai rele situații în ceva de care să poți râde.

Mai jos v-am pregătit 15 persoane care nu au avut cu siguranță o zi bună, dar au ales să o împărtășească cu noi pentru a râde.

a
  1. Momentul în care am căzut din barcă și nimeni nu a observat.

2. Capacul s-a spart în momentul în care am terminat orezul pentru cină. Cum este posibil așa ceva?

3. Înainte și după ce frizerul meu obișnuit m-a întrebat dacă vreau „ceva nou”.

4. Am așteptat un pic prea mult ca să scot canoea din apă.

5. Câinele nostru ne-a speriat pisica, care a sărit și a coborât de pe masă, împingând puzzle-ul nostru de 1000 de piese.

6. Credeam că este în siguranță periuța mea de dinți deoarece o păstrez mereu într-o husă.

7. Am făcut negrese și iată ce mi-a rămas. Erau bine acoperite cu folie de aluminiu deasupra frigiderului (unde ținem lucrurile bune, astfel încât copiii și câinele să nu le poată lua).

8. Soția mea a spus că a auzit un zgomot în spălătorie.

9. Am adăugat lumânările de ziua de naștere în timp ce prăjitura erau încă caldă și s-au topit, iar întregul desert s-a stricat.

10. Chiar înainte de a pleca din parcul de trambuline, mi-am pus pantofii albaștri la loc. Abia când am ajuns acasă mi-am dat seama că nu mi-am purtat pantofii albaștri la parcul de trambuline.

11. Am găsit un păianjen viu în sosul meu nedeschis după ce am rupt sigiliul.

12. L-am lăsat pe amicul meu să aprindă grătarul, iar eu am ieșit afară și am găsit asta.

13. În sfârșit, la 28 de ani, am făcut un test pentru alergii. Acest lucru explică multe.

14. A trebuit să mă confrunt cu acest lucru pe toată durata zborului.

15. Am luat un burrito la serviciu și m-am aplecat să-mi iau cutia de vopsea, iar Aspen a luat o îmbucătură.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com