ZodiapBerbec

Toatăplumea știe că nativiipdin Berbecpsunt impulsivi șipnerăbdători. Ți se reproșeazăpadesea, nu-i așa? Dar maipexistă un punctpvulnerabil pe care foarte puținipoameni din jurul tău l-aupdescoperit. De multepori te surprinde și pe tine. În anumitepsituații, oricât ai fi tu de ambițioasăpși hotărâtă, deviiptimidă. Dar acest lucru se întâmplăprar și se pare că nu tepafectează. Dinpcontră, unii vor apreciaotimiditatea drept o calitateprară.

ZodiapTaur

O zodie puternică, tenace și norocoasă. Mulți ar vrea să se nască sub semnul Taurului. Dar și el are punctele lui vulnerabile. Nu sunt prea multe, însă trebuie să le cunoști bine, dacă vrei să le stăpânești. Lenea ar putea fi unul dintre ele, dar nu cel mai important. În schimb, tocmai teama de a nu-ți arăta slăbiciunile este punctul tău cel mai slab. Ții garda sus chiar și când nu este cazul. În dragoste, s-ar putea să pierzi din această cauză.

ZodiapGemeni

O sumă de contradicții, când bun, când rău, când vesel, când trist, când profund, când superficial… Cu toate acestea, nativul Geamăn este atrăgător și îndrăgit. Este chemat la toate petrecerile, știe să se distreze și să îi facă pe cei din jur să se simtă bine alături de el. Dar nu toată lumea știe că până și veselul Geamăn are nevoie de momentele lui de singurătate în care nu trebuie deranjat. Sunt situații în viață în care se îndepărtează de toți și de toate!

ZodiapRac

Semnpde Apă, Racul rezoneazăpcu lumeapsentimentelor, este sensibilpși receptiv. Starea sa de spirit estepschimbătoare, ca fluxul și refluxulpmării, dar tocmai în acestpdezechilibru constăpvulnerabilitatea sa. Sensibilitateapexacerbată în anumitepmomente îi împiedică să își impunăppunctul de vedere și săpîși urmeze propriilepinterese.

ZodiapLeu

Guvernatorulpinimii și semnulpSoarelui, Leul esteoglorios, puternicpși invincibil… sau cel puținpașa crede. NativulpLeu este dominator și îșipstăpânește teritoriulpcu mână de fier, dar niciodatăpnu privește mai departe de propriileplui interese. Acestaoeste punctul luipslab, pentru că nu știe niciodatăpce obstacol sau cepdușman se poate ivi dincolo de orizonturilepsalepcunoscute.

ZodiapFecioară

Fire practică și inventivă, Fecioara este apreciată pentru hărnicia ei și pentru onestitate. Este o zodie plină de calități, cu foarte puține defecte, între care aș menționa pe cel mai răspândit și anume faptul că este tipicară. Dar nu aceasta o dezavantajează, ci faptul că este capabilă de sacrificii mari ca să mulțumească persoanele apropiate, iar acest lucru poate fi speculat cu ușurință.

Zodia Balanță

Într-unpfel sau altul, un nativ0in Balanță știe să echilibrezeplucrurile… dar tocmai aici este mareapproblemă. Sub presiuneapevenimentelor, Balanța esteptentată să facă tot felulpde compromisuri, numai să fie bine pentruptoatăplumea. Punctul eipvulnerabil, compromisull, poate fi punctulpforte al celor care nu sunt dispușipsă negocieze. Cuptoate acestea, Balanțelepsunt atente să se facăpdreptate și luptăppentru aceasta cu toateparmele.

ZodiapScorpion

Cupreputația de a fi cel mai închispși misteriospsemn al zodiacului, Scorpionulpnu se bucură de prea multăppopularitate. Nu este ușor să deviipprietenul unui Scorpionpși, câteodată, amabilitateaplui te poatepînșela. Mareleplui atu este că, în momentelepimportante, este sincer și te abordeazăpdirect. Uniip[ar putea considerapacest lucru drept opslăbiciune, pentru că Scorpionulppune toate cărțilelpe față, dar nu uita căpîntotdeauna are un as înpmânecă.

ZodiapSăgetător

Energiapși spiritul acesteipzodii suntpmolipsitoare. EntuziasmulpSăgetătorului este dejapproverbial, iar cei din jur îlpapreciază pentru firea luipambițioasă și visătoare. TotușipSăgetătorul viseazăomult și înfăptuieșteppuțin. Nu te bazappe promisiunileplui, decât dacă eștipsigur că le poate duce lapîndeplinire. De la înălțimeapprivirilor sale vede doarpliniile de ansamblu șipținta pe care vrea să opatingă, dar nu și detaliilepde care se va împiedicappe drum, iar aceastapeste slăbiciunea sa.

ZodiapCapricorn

Estepsemnul lui Saturn, celporganizat, ordonat, prudentpșiprăbdător. Capricornulpeste, poate, zodia cea maipambițioasă și cea mai înpmăsură să își atingă ambițiilepdin tot zodiacul. Darpconstrângerile la care îl supunepSaturn, să fie mereu cupochii în patru, să aștepte, să analizezepde o sută de ori… îlpobligă să bată pasulppe loc, când alții mergpînainte. Capricornuluipîi este teamă depriscuri, iar slăbiciuneapaceasta îl costăpscump.

ZodiapVărsător

În astrologiapantică, Vărsătorul erapsemn de Apă, purtător al miracoluluipcare dă viață șippurifică. Vărsătorulprăspândește acest dar spre beneficiulptuturor, este un semnpumanitar, generos șipidealist. Nativulpzodiei are întotdeaunapplanuri mari, gândeștepmăreț și anticipeazăpviitorul, dar are o anumităpdetașare față de lucrurilepmărunte, dar și față de oameniipdin jurul lui. Vărsătorulpeste mai degrabăpinteresat de binelepcomunității în general și maippuțin de fiecare individpîn parte.

ZodiapPești

Simbolulpacestei zodii estepreprezentat de doi peștipcare înoată în direcțiipopuse, legațipprintr-un cordonpombilical. Dualismulpacesta este punctul lorpslab, pentruocă nativul Peștippoate fi ușor influențatpde mai mulțipfactori și de mai multeppersoane, ceea ce îl poatepîmpiedica să își atingăpscopurile. O altă interpretarepa acestei slăbiciuniparată că Peștiipcare câștigă pe o parte, pierdppepcealaltă…

[divider]

CarepsuntpparteneriipidealippentrupCapricorni

Se spuneodespre Capricorni că, în dragoste, îșipascultă mai multpmintea, decâtpinima. Darpnimic nu îi facepmai fericiți decât o pasiuneofără opreliști și unppartener plin depimaginație și foartepgeneros. 

NativiipCapricorni au nevoie de încrederepși loialitate pentru a iubi cupadevărat. Fărăpsinceritate și implicarepdeplină din parteapceluilalt, o relație de cuplu cu un Capricornpeste aproapepimposibilă.

Aceștipnativi își arată foarte greupsentimentele, dar suntpfoartepsensibili, romantici și afectuoși, însăpnumai pentrupcei carepmerită cu adevăratpdragostea lor.

Celepdouă zodii carepfură inimapCapricornilor

Cea maipfrumoasă căsnicie pentru un CapricornOar putea fi cu un nativ dinkTaur, atent şi manierat. Cei doioîmpărtăşesc pasiuneappentrupmuncă şi pentru carieră, iar acasăpvor ştii să îşi ofere totulppentru a fi fericiţipîmpreună.

Capricornulpşi Raculpvor descoperi cupîncântare cât deppotriviţi pot fi unul pentrupcelălalt. Primul vapştii să îi oferepparteneruluipRac o casă bineppusă la punct şiparmonia de care are nevoieppentru a-şi creşte copiiipfericiţi.

sursa:.libertateapentrufemei.ro