20 de idei minunate pentru platourile reci de sarbatori

In acest caz, ar trebui sa fie servita si decorata elegant si asezata estetic. Dar cum sa faci atunci cand carnatii si carnea sunt de mai multe tipuri, si mai trebuie adaugate si legume pentru luminozitate? Cum sa se potriveasca totul?

a

Astazi va vom arata 20 de platouri reci. Ele sunt destul de simple in executie si in acelasi timp arata minunat.

Nr.1

Nr.2

Nr.3

Nr.4

Nr.5

Nr.6

Nr.7

Nr.8

Nr.9

Nr.11

Nr.12

Nr.13

Nr.14

Nr.15

Nr.16

Nr.17

Nr.18

Nr.19

Nr.20

Aperitivele reci ocupa un loc important pe mesele de sarbatoare, acestea deschid meniul pentru Craciun si Revelion si intampina oaspetii, de aceea trebuie sa fie aranjate pe platouri mari intr-un mod cat mai original care sa bucure privirea.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com