200 de fermieri au rămas tăcuţi în timpul unei licitaţii pentru ca un tânăr să poată răscumpăra ferma familiei sale

Sute de fermieri au ales să rămănă tăcuți în timpul unei licitații publice și au ales să nu liciteze pentru ca un tânăr să poată răscumpăra ferma falmliei sale. Un adevărat gest de omenie! 

a

Casa părintească, un loc special în inimile noastre

David vine dintr-o familie de agricultori, care au făcut comerț zeci de ani. Strămoșii lui aveau pământul pe care lucrau și provenea din aceste rădăcini. David a locuit în Nebraska, SUA, și ar fi urmat în mod natural aceeași cale, cu toate acestea, unul dintre moştenitori nu a luat în considerare interesele familiei și a insistat să vândă terenul altcuiva.

Au fost vândute optzeci de hectare de pământ, iar familia lui David nu mai deținea pământul pe care l-a moștenit din strămoşi. O stare profundă de tristeţe s-a aşternut peste familia lui David. Iar acest lucru l-a motivat să câștige terenul înapoi.

Ferma scoasă la licitaţie

Într-o zi, terenul a apărut la o licitație de vânzare. David și tatăl său au hotărât să facă tot posibilul pentru a recupera pământul. După ce au petrecut zile și nopți încercând să determine cum își vor putea permite să cumpere terenul, ziua licitației se apropia. În acea zi, au văzut aproximativ 200 de fermieri la licitație. Atât David, cât și tatăl său au simțit că nu vor reuși niciodată să-și cumpere terenul, din cauza concurenţei aprige.

Cu toate acestea, au avut credință în Dumnezeu și au decis să facă ceea ce pot și să vadă ce se întâmplă. Când și-au plasat oferta, au tras aer în piept, așteptând următoarea ofertă, dar nimeni nu a încercat să facă o altă ofertă. 200 de fermieri au făcut liniște!  

A fost un miracol, un exemplu de bunătate şi conştiinţă curată.

Cei 200 de fermieri l-au lăsat pe David să liciteze singur și nu au încercat nici măcar să pună vreo contraofertă, deoarece știau că asta au de făcut.

Am avut două zile profund uimitoare în viața mea. Prima a fost ziua în care s-a născut fiul meu. A doua a fost acea zi de neuitat, de la Casa de Licitații, unde am văzut că Dumnezeu lucrează prin oameni”, a spus David.

Acesta este un exemplu al adevăratei puteri de bunătate și unitate din partea oamenilor, care au pus mai presus interesul unui străin faţă de cel propriu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com