AD

HOROSCOP

2018: Anul răbdării. Ce ne așteaptă în acest an

todaydecembrie 17, 2017 1

Background
share close
AD
AD

Înțelegând misterele numerelor tale personale și modul în care interacționează cu vibrațiile din 2018, poți să te adaptezi și să înflorești în acest an. Aflați ce arată cifrele personale și cum puteți face anul acesta unul cât mai bun!

Anul 2018 marchează începutul unei noi direcții. 2+0+0+1+8= 11. Unsprezece este un număr spiritual semnificativ și a fost un factor în multe evenimente mondiale. Acest al unsprezecelea an va aduce un nou sentiment de toleranță în întreaga lume, deoarece schimbarea și inovația devin imposibil de oprit sau ignorat! Așadar, luați măsuri pentru obiectivele și visele dumneavoastră în acest an – nu mai este timp pentru a face acest lucru!

2018 – anul în care dobândiți stăpânire asupra vieții voastre și înțelegeți cadrul subtil al Universului! Numerologia vă poate oferi o perspectivă asupra relațiilor complicate și nevăzute dintre toate lucrurile din lume.

Există numere care vă luminează anul personal și ciclurile anuale și vă indică și destinul, motivația și expresia interioară. Acestea pot dezvălui multe despre caracterul, potențialul, dorințele și posibilele acțiuni. Acestea vă vor ajuta să vă concentrați pe punctele forte, să vă identificați obstacolele și să formulați un plan de joc. Veți putea obține claritate cu privire la trecut, situația actuală și drumul care pe care trebuie să pășiți în continuare.

Cunoașterea numerologiei vă poate îmbunătăți viața în multe feluri. Interacțiunile personale, afacerile comerciale și problemele de carieră și financiară pot fi îmbunătățite dacă aveți cunoștințe despre influențele care stau la baza și care sunt descrise prin număr.

Numerele de bază pot fi derivate din multe aspecte ale vieții. Adresa ta, data nașterii și numele sunt toate exemple de date personale cheie care pot fi corelate și reduse pentru a dezvălui informații detaliate despre dumneavoastră.

În 2018, fiți răbdător și mirosiți cafeaua. Relaxați-vă, cooperați și așteptați cu răbdare să se întâmple progresul. Nu este momentul să folosim forța și agresiunea sau să începem noi proiecte. Joacă pacea cu prietenii, familia și colegii, iar tu vei fi cea mai valoroasă persoană din jur. Succesul va veni din atenția acordată detaliilor mici.

Pentru a obține rezultatele pentru anul 2018, este necesar să avem o înțelegere de bază a utilizării unor practici precum sinceritatea, loialitatea și accesibilitatea. De-a lungul acestui an, un sentiment de a fi în locul potrivit este un indicator. Observați mai întâi dacă vă simțiți “potrivit” cu locul în care investiți sinele dvs. creativ / sexual.

În 2018 avem 12 luni pentru a ne concentra asupra plăcerii și a entuziasmului care se manifestă în timp ce ne exprimăm conducerea creativă / sexuală într-un mod cât mai sănătos posibil.

Având curajul de a avea încredere în capacitatea noastră de a face ceea ce ne place și de a avea o relație cu cine iubim în timp ce facem destui bani pentru a înflori, cu siguranță se poate simți ca și cum ați merge pe marginea prăpastiei.

Plouă cu bani pentru 3 zodii în 2018! Iată care sunt cei mai norocoși nativi din zodiac!

Anul 2018 va fi unul foarte interesant pentru toate zodiile, plin de răsturnări de situații. Se anunță povești de iubire extraordinare, dar și certuri și deziluzii, oportunități noi, dar și vechi planuri care vor fi abandonate și, nu în ultimul rând, câștiguri, dar și pierderi în plan financiar.

Bineînțeles că și în 2018 vor exista nativi cărora le va merge mai bine și nativi care nu vor fi la fel de norocoși. Unii vor atrage banul ca un magnet, în timp ce alții vor trebui să depună mari eforturi pentru a ajunge la nivelul financiar dorit.

Cu toate acestea, există trei nativi pentru care putem spune că va ploua cu bani în anul ce vine. Iată care sunt aceștia.

Capricornii

Este bine știut faptul că celor din zodia Capricorn le plac mult banii și fac orice ca să-i obțină. Vor munci, vor fi nevoiți să sacrifice din timpul liber, dar banii vor veni din plin. Vor pune mâna pe contracte avantajoase și pot chiar să investească în lucruri care nu-și pierd valoarea în timp, cum ar fi bijuteriile.

Trebuie să fie, însă, atenți la primele 3 luni din an și să nu arunce cu banii câștigați pe obiecte care nu le sunt de folos.

Gemenii

Norocul financiar vine pentru Gemeni în 2018, dar vor trebui să aștepte puțin. Mai exact, dacă primele 3 luni ale anului nu vor fi unele extraordinare și vor trebui pe alocuri să mai strângă cureaua, din aprilie se întoarce roata. Jupiter, Marele Benefic, le vine în ajutor și vor căpăta sumele de bani dorite.

Cei care le vor datora bani se vor achita în sfârșit de obligațiile lor, iar la muncă vor fi recompensați pentru efortul lor. Ultimele luni din an le aduc echilibru și bunăstare.

Balanțele

Nativii din zodia Balanță vor avea un an 2018 neașteptat de productiv. Succesul vine la locul de muncă și le aduce câștiguri însemnate. Jupiter le ajută pe Balanțe să primească bonusuri însemnate, mai ales în lunile de vară. Cu banii câștigați, pot pleca într-o călătorie pe care au dorit de mult să o facă, dar pentru care nu au avut până acum resurse.

 

sursa:revistateo.com

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com