2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Previziuni karmice 2018 – Va fi anul revoltelor, un an care va reprezenta un nou început mai ales pentru zodiile de foc și de pământ. Este și un an al iubirii, un an în care mulți nativi vor începe o relație serioasă.

a

Previziuni karmice 2018 – TOATE ZODIILE
ZODIILE DE FOC:

Leii și Săgetătorii sunt în vizorul astrelor încă din primele luni ale lui 2018. Leii au avut un 2017 benefic, iar 2018 va fi și mai mulțumitor.

Leii și Săgetătorii vor fi vedetele anului karmic 2, un an al iubirii, al reîntregirii. Va fi un an al conflictelor care se vor soluționa pozitiv, mai ales pentru acei nativi care au fost certați cu rudele apropiate sau cu persoana iubită.

Se întoarce roata pentru ei, oricât ar fi ea de pătrată, cum se zice în popor. Au parte de bucurii imense și vor primi vești nemaipomenite mai ales în a doua jumătate a anului.

Berbecii, în schimb, trebuie să tragă mai tare, să muncească mai mult ca să obțină ce vor. Trebuie să fie cu ochii în patru. Primele luni vor fi presărate cu multe capcane, unele venite chiar din partea unor persoane pe care le considerau prietene.

ZODIILE DE PĂMÂNT:

Taurii și Capricornii au de muncit cât n-au muncit în viața lor. Evident, răsplata va fi pe seama muncii lor. Se pot îmbogăți subit, mai ales Taurii.

Capricornii mai au puțin de tras și de îndurat. Soarta se va juca puțin cu sentimentele lor. Vor fi și câteva episoade de depresie mai ales în primăvara și toamna lui 2018.

Fecioarele vor fi și ele sub protecție divină anul următor. 2018 va reprezenta pentru acești nativi anul redescoperirii de sine. Unele Fecioare, mai ales cele foarte tinere, s-ar putea muta într-o altă țară, unde vor începe o viață nouă.

ZODIILE DE AER:

Gemenii și Balanțele vor avea și ele un an fructuos, dar ceva mai greu față de 2017. Trebuie să fie extrem de atenți la situațiile în care îi vor implica alții din punct de vedere profesional.

Pot cădea în tot felul de capcane, așa că e recomandat să fie precauți în perioada următoare, mai ales în lunile ianuarie, februarie și martie.

Cât despre vărsători, va fi anul dragostei pentru ei. Nu se întrevăd evoluții negative pe niciun plan personal.

ZODIILE DE APĂ:

Racii au de trudit în primele 6 luni ale anului dacă vor să lenevească, să călătorească ori să se relaxeze în a doua jumătate a anului. Cu iubirea stau execelent pe tot parcursul anului, iar femeile Rac, acelea care își doresc un copil, ar putea primi această veste în urma unui test de sarcină.

Scorpionii și Peștii vor avea câteva luni mohorâte, cele de primăvară. Vor fi supuși unor teste și examinări care va scoate ce e mai rău din ei. Trebuie să nu lase garda jos nicio clipă, dar să fie atenți cum se apără. Pot pierde totul sau pot câștiga totul.

sursa: revistateo.com

 

16 Superputeri din viața reală

O ființă umană este una dintre cele mai mari minuni ale naturii. În ciuda faptului că organismele noastre sunt în mod constant analizate și studiate, oamenii de știință continuă să facă descoperiri incredibile în acest domeniu.

Oamenii de stiinta spun că, capacitatea de stocare a memoriei creierului este de 1 petabyte (sau 1.000 terabytes).

Oamenii de știință din Universitatea Texas au descoperit că o sinapsă (spațiul dintre celulele neuronale) are o capacitate de stocare de 4,7 biți. Cunoscând întregul număr de sinapse, se pare că capacitatea de stocare a memoriei creierului este egală cu 1 petabyte – de 10 ori mai mult decât s-a crezut anterior. Dacă acest volum de memorie este prezentat ca un fișier grafic, versiunea sa tipărită ar fi de 7,9 țoli și o lungime de aproximativ 253 de miliarde de metri.

Șansa de a avea un atac de cord este mai mare luni decât în ​​orice altă zi de lucru.

Studiile științifice suedeze arată că riscul unui atac de cord este mai mare în zilele de luni și în timpul sărbătorilor de Crăciun sau de Anul Nou. Cele mai scăzute rate sunt în zilele de sâmbătă și în mijlocul verii (iulie).

Oasele umane sunt de câteva ori mai rezistente decât betonul.

Oasele noastre sunt fabricate dintr-un material compozit: ele sunt rezistente și elastice în același timp. Oasele constau în hidroxilapatită de calciu (aproximativ 60%) și colagen, astfel încât structura lor este rezistentă la fractură.

Trebuie să ardeți 7,700 kcal pentru a arde 1kg.

Când suntem într-un mod activ de slăbire, excesul de grăsime cade în dioxid de carbon și apă, care este însoțită de eliberarea de energie. Pentru a scăpa de 2,2 kg de grăsime, trebuie să ardeți până la 7,700 kcal. Aceasta este echivalentul a 10 ore de funcționare continuă, 16 ore de înot sau un maraton de dans de 24 de ore.

Suprafața totală a plămânilor este egală cu suprafața totală a unui teren de tenis.

Structura acestei părți a corpului conține aer: formațiuni cu bule care participă la schimbul de gaze. Dacă s-ar rezuma suprafața totală a tuturor celulelor aerului pulmonar, veți obține zona unui teren de tenis.

Sughitul poate dura ani de zile.

Bărbații sunt supuși mai mult acestui necaz decât femeile. Americanul Charles Osborne a fost inclus în Cartea Guinness a Recordurilor Mondiale pentru bâlbâirea continuă timp de 68 de ani (1922-1990). Sughițul lui sa oprit într-o zi fără nici un motiv. Ținând seama de această situație dificilă, Charles a trăit o viață plină, a avut o familie și a murit la vârsta de 96 de ani.

Oamenii au mult mai mult de 5 simțuri.

Gustul, vederea, atingerea, mirosul și auzul nu sunt singurele simțuri pe care le avem. Oamenii de știință numără de la 9 la 20 de simțuri, prin diferite estimări. Acestea sunt, de exemplu, simțul timpului, termocepția (simțul căldurii), echilibrioția (simțul echilibrului) și propriocepția (înțelegerea poziției propriilor părți ale corpului). Din cauza acestui ultim simț, nu ne confundăm niciodată când ne atingem nasul. Știm doar unde este, chiar dacă nu vedem nimic.

Corneea este singura parte a corpului care nu are vase de sânge.

Datorită faptului că nu are vase de sânge, corneea rămâne transparentă. Acest lucru este bun, deoarece prezența lor ar fi o barieră pentru vedere. Acest țesut este hrănit datorită difuziei elementelor din structurile corpului înconjurător.

Majoritatea copiilor se nasc cu ochi albaștri.

Majoritatea copiilor au ochi albaștri când se nasc, dar culoarea se poate schimba în timp. Se explică prin melanina, care este responsabilă de culoarea ochilor. Cu cât melanina are mai multă cornee, cu atât sunt mai întunecați ochii. Copiii cu ochii verzi au o cantitate prea mică de acest colorant, dar culoarea se schimbă în timpul producției.

Embrionul poate vindeca mama.

citeste continuarea pe pagina 2

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com