29 ianuarie – 4 februarie 2018. O săptămână plină de tensiuni

Previziuni karmice 29 ianuarie – 4 februarie 2018. Urmează o săptămână în care cuvântul de ordine va fi „dragostea”. Există tensiuni, decizii radicale, certuri și împăcări. Cum sunt afectate toate zodiile de traversarea lui Marte în această săptămână.

a

RAC

Dacă tu și partenerul vă gândiți la aprofundarea angajamentului față de celălalt, o discuție optimistă despre un viitor împreună este posibilă joi.

Dacă sunteți singuri, ați putea vorbi de o nouă perspectivă de întâlnire pe telefon și prin mesaje. Programați o întâlnire miercuri sau joi – va fi intensă!

SCORPION

Lucrurile s-ar putea să ia o întorsătură ciudată până la sfârșitul săptămânii. Dintr-o dată, partenerul dvs. ar putea decide să cheltuiască o mulțime de bani pentru un proiect pe care nu îl aveți în vedere. Aceasta ar putea fi o problemă.

Însă, cea mai bună soluție este să discutați și să ajungeți la o înâelegere. Așa nimeni nu se va mai supăra.

PEȘTI

Va fi mult mai ușor în această săptămână să începeți să vă împărtășiți cu partenerul dvs. cele mai private gânduri, temeri și nesiguranța. După miercuri, Mercur, planeta comunicării, se va muta în cea mai ascunsă parte a graficului: casa a 12-a.

Prin urmare, veți avea un timp mult mai ușor de comunicat cu toate ideile și noțiunile pe care le aveți în interiorul dvs. pe care aveți tendința să le păstrați de teamă că partenerul nu va înțelege.

GEMENI

S-ar putea să luați o decizie finală semnificativă despre relație în această săptămână. O Eclipsă de Lună va cădea în sectorul dvs. de comunicare miercuri.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal Minerva 28 ianuarie – 3 februarie 2018. Urmează o săptămână plină de neprevăzut

Această eclipsă vă va duce la un moment de cotitură în relația dvs., pe măsură sunteți gata să faceți o schimbare vitală dinamică a relației dvs.

Acest lucru ar putea fi vorba despre finanțe, dar ar putea fi și despre copii.

BALANȚĂ

Miercuri, Mercur va intra în sectorul dvs. de dragoste. Având planeta de comunicare în zona diagramei legate de dragoste și plăcere este un lucru minunat.

Pentru început, dacă ești singur, acesta va fi un moment în care vei observa că întâlnești persoane cu care împărtășești o conexiune intelectuală instantanee. Va fi un moment bun pentru a programa o întâlnire cu cineva.

VĂRSĂTOR

Aceasta va fi o săptămână plină de evenimente. Miercuri, o puternică Eclipsă Lunară va cădea în sectorul dvs. de parteneriat, creând un punct vital de cotitură în viața de dragoste.

Acesta este un eveniment atât de magnific, încât fie va aprofunda în mod semnificativ angajamentul pe care îl aveți cu partenerul dvs., fie va duce la o trezire emoțională, încât voi doi nu sunteți sinceri unul cu celălalt.

BERBEC

Aceasta va fi o săptămână definitorie pentru acești nativi în ceea ce privește planul amoros. Eclipsa de Lună va cădea miercuri în sectorul tău adevărat de dragoste. S-ar putea să simțiți un sentiment de dragoste copleșitoare.

S-ar putea să vă simțiți emoționați, dar și binecuvântat. Împlinirea romantică este a voastră.

LEU

Conversațiile cu partenerul dvs. se deschid în direcții noi. Ca rezultat, veți putea să vă împărtășiți sentimentele cele mai intime cu partenerul dvs. într-un mod care deschide noi căi de posibilități în relația dvs. care nu au existat niciodată înainte.

Nu te abține, Leu! Acum este mai important ca oricând să-i dezvăluiți iubitului dvs. cine sunteți cu adevărat. Amintiți-vă, de aceea te iubeste atât de mult.

SĂGETĂTOR

Dacă sunteți într-o relație serioasă, de acum înainte, până pe 10 februarie, voi doi veți avea un timp mult mai productiv de a lua împreună decizii vitale despre bani și relația dumneavoastră.

Gândirea profundă vă va face să realizați și veți aprecia ideile neobișnuite și progresive ale celorlalte.

TAUR

Vrei să oferi atât de mult relației tale săptămâna asta, dar ar putea duce la un conflict profesional! Acest lucru este valabil dacă veți neglija serviciul, pentru a vă ocupa de problemele din cuplu. Nu partenerul de viața te împiedică să ai succes în carieră, ci tu.

FECIOARĂ

Miercuri, o puternică Eclipsă Lunară în casa a 12-a ascunsă vă va ajuta să descoperiți exact de ce a existat o anumită cantitate de armură înfășurată în jurul inimii dumneavoastră atât de mult timp.

Dacă vă aflați într-o relație și nu ați fost atât de fericiți cât ați putea fi, acest lucru ar putea oferi o oportunitate pentru o vindecare necesară. Dacă sunteți singuri și știți că trebuie să vă recuperați ceva mai mult dintr-o traumă de relație trecută, acum este momentul în care veți începe să vă eliberați.

CAPRICORN

S-ar putea să te simți ca și cum ai fi pierdut o parte din zâmbet pentru câteva săptămâni. Vineri, Marte se va târî în cea mai ascunsă zonă a diagramei dvs. – casa a 12-a.

Va rămâne să se ascundă aici până pe 17 martie, iar în această perioadă s-ar putea să observați mai puțină energie decât de obicei. Dacă se întâmplă acest lucru, recunoașteți-o ca o fază temporară de odihnă și nu vă faceți griji.

sursa: revistateo.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com