AD

HOROSCOP

3 calități de excepție ale persoanelor născute în zodia Rac

todayaugust 27, 2017 3

Background
share close
AD
AD

Nativii din Rac sunt cei mai sensibili, emoționali și afectuoși din tot zodiacul. Iată ce trăsături de excepție fac din zodia lor cea mai intensă dintre toate. Vei fi surprinsă să afli lucruri pe care nu le știai despre Raci.

Le place să controleze, dar nu oricum…
Zodia Rac este una dintre cele patru zodii cardinale, ceea ce înseamnă că nativii ei au abilități de lideri și le place să preia controlul atât în familie, cât și în societate sau la muncă. Dar nevoia lor de control nu se manifestă ca la Capricorni sau Berbeci, care calculează totul și vor să se impună. Racii domină prin implicarea lor intensă și emoțională, prin energia și optimismul cu care vor să vadă lucrurile în mișcare în jurul lor. Când un Rac încearcă să se impună și să te conducă, nu o face din propriile interese, ci cu cele mai bune intenții ca și lui, dar și ție să îți fie mai bine.

Trăiesc emoții intense
Nu te lăsa indusă în eroare de tăcerea sau pasivitatea înșelătoare a Racului. Ei nu sunt niciodată indiferenți. Fie că iubesc, fie că urăsc sau se tem, o fac din toată inima și e greu să le mai schimbi sentimentele. Au o intuiție puternică și știu când merită să se implice, și când trebuie să plece mai departe.
Sunt loiali și nu concep să trădeze în iubire
Când un Rac iubește intens, o face o singură dată în viață și rămâne alături de partenera lui pentru totdeauna. Pentru el, ori e iubire, ori nu e! Sentimentele profunde nu se schimbă și este capabil de multă dăruire și multe sacrificii pentru familie. În multe cazuri, însă, dragostea și loialitatea lor se poate transforma în posesie și gelozie copleșitoare pentru partenerii lor.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com