AD

HOROSCOP

3 cupluri din zodiac care se despart în 2018

todayianuarie 23, 2018 2

Background
share close
AD
AD

2018 nu poate să însemne lapte și miere pentru toată lumea. Din păcate, vor avea loc și despărțiri mai mult sau mai puțin așteptate. Dacă știi că relația voastră scârțâie de ceva timp, anul acesta este momentul să te hotărăști și să pui punct. Cu siguranță nu îți va fi ușor, mai ales dacă este o relație de lungă durată, dar o să te simți mult mai bine pe viitor că ai scăpat de o relație toxică.

Pești – Leu

Relația voastră pare perfectă din exterior, toată lumea vă admiră mai ales că, în public, ați pozat mereu ca fiind un cuplu extraordinar. Însă acasă lucrurile nu stau tocmai la fel. De ceva timp au început să apară discuții provocate de chestiuni minore, dar s-au finalizat prin supărări puternice.

Tu ești în măsură să hotărăști ce este mai bine pentru tine, dar dacă privești puțin retrospectiv, o să îți dai seama că nu mai ești fericită. Pune punct acestei relații și încearcă, pentru o vreme, să te regăsești pe tine însăți. Acordă-ți puțin timp ca să îți pui ordine în gânduri și în sentimente. Everything will be ok, girl!

Fecioară – Balanță

Ești genul de femeie care își pune sufletul pe tavă în fața partenerului, se lasă purtată de valurile iubirii și nu pune niciodată la îndoială fidelitatea iubitului. Poate că aici greșești. Puțin mai mult scepticism nu a ucis pe nimeni.

În ultimul timp te-ai concentrat foarte mult pe tine, pe cariera ta și ți-ai cam neglijat partenerul. El nu a avut atât de multă putere și răbdare ca să te înțeleagă și să fie alături de tine în aceste moment agitate și a ales să își găsească fericirea în brațele altei femei. Draga mea, nu te îngrijora! Nu vei rămâne singură pentru mult timp. Până atunci, fă-ți de cap!

Taur – Scorpion

Anul nou nu îți aduce vești prea bune, draga mea. Iubitul tău a făcut ceva peste care tu nu ai puterea să treci. Mai rău este faptul că anul acesta urma să vă logodiți sau chiar să vă căsătoriți. Știu, ai visat mult la acest moment special și credeai că el va fi cel care te va duce la altar. Șocul va fi foarte mare atât pentru tine, cât și pentru prietenii tăi. Una peste alta, o să fie un an plin. Chiar dacă o să treci printr-o despărțire, ai toate șansele să pășești într-o altă relație care se anunță frumoasă și de lungă durată.

sursa rtv.ro

10 afrodisiace senzuale și cum şi-au câştigat reputația

Stridiile, avocado, ciocolata, miere: Am auzit cu totii ca anumite alimente ar trebui sa trezeasca pasiunile cand le mananci. Ceea ce este mai puțin cunoscut este istoria și folclorul din spatele acestor alimente, care explică cum au ajuns să fie cunoscute ca unelte pentru îndrăgostiţi.

Stridiile

Cunoscutul amant Casanova Începea ziua cu 50 de stridii pentru a se pregăti pentru eforturile de după-amiază. Stridiile au fost, de asemenea, prezente la orgiile romane la fel de celebre, iar medicii romani le-au prescris chiar ca pe un leac pentru impotență. O parte a motivului pentru asocierea lor cu iubirea este aspectul lor distinct labial, dar asocierea vine și din ciclul reproductiv al animalului. Stridiile eliberează un flux de material de reproducere direct în apă. Acest lucru permite ca fertilizarea să aibă loc în exterior, dar oamenii şi-au imaginat aceste creaturi mici, care se reproduc ca focul, ca pe o expoziție de mare pricepere sexuală. Și cu mult înainte ca noi să știm cum se reproduc stridiile, erau strâns asociate cu Afrodita, zeița iubirii și dorinței. Toate crustaceele erau animale sacre pentru ea; se spune că s-a născut în interiorul unei cochilii de scoică, iar perla era piatra sa sacră.

Avocado

Avocado a fost un favorit al lui Ludovic al XIV-lea, care a jurat pentru capacitatea sa de a-și reîmprospăta libidoul. Fructul are o textura cremoasă, moale și produce un sentiment senzual când îl mănânci. Dar există un alt motiv mai mare pentru asociație. Avocado atârnă în copaci în perechi și arată atât de mult ca o parte a corpului pe care cuvântul aztec pentru avocado era ahuacatl, ceea ce însemna și “testicul”. Când spaniolii au întâlnit cultura aztecă , avocado avea deja o reputație bine stabilită ca unul dintre fructele iubirii. Fructul a migrat spre nord, iar fermierii au trebuit să-l comercializeze unui public american. Ei au ales un nou nume pentru a facilita pronunțarea și scăderea conotației; numele de supleant al avocadoului, “para aligator”, nu a fost mult mai apetisant decât “testicul”. Numele s-a schimbat în “avocado”, dar statutul său de afrodisiac a rămas.

Migdale

Obligațiile populare de nuntă includ pachete mici de migdale acoperite cu bomboane, și asta nu este doar pentru că sunt atât de gustoase. Nucile au fost considerate de mult timp un afrodisiac, o convingere care datează încă din Grecia antică. Cuplurile grecești erau binecuvântate cu migdale pentru a asigura o unire fructuoasă, iar o superstiție spunea că, dacă o fată nemăritată pune migdale sub pernă, va visa despre viitorul ei soț. În Maroc, migdala este folosită pentru a transfera norocul mirelui către generațiile viitoare, distribuită copiilor după nopțile de nuntă ale unui cuplu. Și în India, oferirea de migdale unui membru de sex opus este o propunere clară. Asocierea dintre migdale și fertilitate revine Bibliei. Numerele 17: 1-8 povestesc povestea poamelor date copiilor Israelului. Aaron, care a primit poamă pentru casa lui Levi, și-a dat seama că neamul lui va continua atunci când poama a înflorit, și a purtat migdale. Migdalele sunt menționate și în altă parte în Vechiul Testament, cu aluzii mai puțin explicite la reproducere. O referință vine în Ieremia 1:11. Când Dumnezeu îl întreabă pe Ieremia ce vede înaintea lui, el răspunde că vede roadele copacului de migdale.

Rodii

Rodia este o altă mâncare a cărei istorie se întoarce la Afrodita, zeița care îi dă numele “afrodisiac”. Potrivit legendei grecești, primul copac de rodie a fost plantat de Afrodita pe insula Kypros. Asocierea sa cu ea a fost în continuare cimentată de compoziția rodiei; deschideți fructele și este complet umplut cu semințe. Rodia a devenit, de asemenea, sacră pentru Hera, iar combinația celor două zeițe a favorizat relația rodiei cu căsătoria și reproducerea. Deschiderea rodiei dezvăluie nu numai o tonă de semințe, ci și o culoare asociată cu sângele unei fecioare – și, la rândul ei, asociată cu consumarea unei căsnicii. Rodia apare și în mitul Persefonei. Răpită de Hades, ea își păstrează ocazia să se întoarcă la suprafață până când mănâncă mâncarea din Lumea de dincolo. Face așa, mănâncă câteva semințe de rodie pentru a-și încheia unirea cu Hades.

Broaştele

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com